Helgapraten

En vin-vin-situasjon

I over 30 år har vin vært en stor lidenskap for Øyvind Tveit. Lenge var det en hobby, men gradvis har det blitt leveveg - til beste både for han, så vel som for dem som får nyte godt av kunnskapen hans.

Ålesund: Øyvind Tveit sjonglerer jobb som daglig leder av Vino Bar med tilsvarende jobb i sitt eget selskap - Vinconsult AS. Mottakelsen av førstnevnte siden oppstarten i desember, har vært særdeles god, forteller han. Blant anna har de så langt åtte vinkursene som er holdt til nå, blitt utsolgt på kort tid.  Foto: Staale Wattø

pluss

Vi er i 1971. Den da 11-årige Øyvind Tveit har hatt om biesamfunn i naturfag på skolen hjemme i Grimstad, og latt seg fascinere. Ingen andre han kjenner driver med bier, likevel bestemmer han seg for å snekre seg ei bikube på sløyden.