Ap og KrF reagerer på Stortingspolitiker-utspill:

– Det blir ikke billigere for folk å ta Blindheimstunnelen ut av bypakken

Arbeiderpartiet og KrF i Ålesund reagerer på utstpillet fra stortingspolitiker Helge Orten om å ta Blindheim-Breivika ut av bypakken.

Får reaksjoner: – Jeg får sinte meldinger fra folk som sier at de ikke er millionærer. Det er jo nettopp derfor vi har forhandla fram denne pakken, for å få den billigst mulig løsningen, sier Svein Rune Johannessen (Ap).  Foto: Sofie Svanes Flem

pluss

– Helge Orten bør, sammen med Frp på Stortinget, kjempe for at staten legger mer penger på bordet. Da kan folk betale mindre bompenger, sier en engasjert Svein-Rune Johannessen, gruppeleder for Ålesund Arbeiderparti, etter at lederen for samferdselskomiteen, Helge Orten, anbefaler å ta E39 Blindheim-Breivika ut av bypakken.