Ålesund med Terjes øyne

Det var fast lørdager i unge år for Terje Bratholm Eidsvik – å være med mormor og mamma på jobb i parfymeriet Inger Fladmark AS. På bakrommet studerte han avistegningene til Finn Graff og Roar Hagen. Et viktig studium, skulle det vise seg.

Daglige rusleturer: Nesten hver dag går arkitekt, tegner og illustratør Terje Bratholm Eidsvik ei runde i Ålesund sentrum bare for å se seg rundt. Skisseblokka er aldri langt unna, og opp gjennom har det resultert i ei rekke tegninger av byen og folka som bor der. Noen av dem kan du se i denne saka. 

Hadde jeg hatt bil, ville jeg ikke sett alt som foregår mellom husa og oppover fasadene

pluss

Jeg var nok en enkel unge å ha med å gjøre. Mens de to brødrene mine krangla, lå jeg stort sett på gulvet og tegna. Ikke fordi jeg blei satt til det for å være stille. Det var heilt og holdent frivillig. Jeg har tegna så langt tilbake som jeg kan huske.