Her får du et helt hotell for deg selv

Nå lanserer Stranda Hotell et nytt og unikt «Korona-konsept» hvor du får disponere hele hotellet hvis du booker et visst antall rom til deg og din bedrift.

foto
Annonsørinnhold produsert av SMP Brand Studio

Dermed kan bedriften og dine ansatte møtes og samles til seminar, kick-off, strategisamlinger eller hva det måtte være i trygge, gode rammer. Det blir som å møte på kontoret, men i en helt annen setting.

foto
Book et helt hotell for deg og dine. Booker du minimum 26 rom, enkle eller doble så har dere hele hotellet.
foto
Stranda er en region med et yrende næringsliv.
foto
Book minimum 26 rom og få et helt hotell for deg og dine.

Med mulighetene til å booke et helt hotell for deg og din bedrift er det ikke farligere å være på samling og seminar enn å møte på kontoret.

foto
Du kan booke tid i bassenget for deg selv eller i kohort-grupper.

– Det betyr at du sitter ved bordet og vi fikser resten – og minner deg på å bruke Antibac. Så her er du i trygge hender, sier den entusiastiske hotellsjefen med et smil.

Ta kontakt Stranda Hotell bør derfor være en enestående mulighet for firma-samling om du og din bedrift er bakpå med årets strategiplan eller om salgsteamet kanskje ønsker å gjennomføre en kick-off før vinteren.

–  Kanskje gir det rett og slett ny energi med en firma-samling for å kjenne på fellesskapet igjen, sier Ina.

Firma og bedrifter som ønsker å sjekke ut mulighetene kan ta kontakt med Stranda hotell  for å høre mer om konseptet og få et skreddersydd opplegg for en trygg samling.

foto
Stor suksess i sommer som landets første Grandiosa-hotell.

På Norgestoppen Økningen i bruk av kredittkort utenfor kreditkorteiernes hjemkommuner, fortalte at Stranda kommune var en av de mest populære reisemålene i sommer og helt i Norgestoppen blant de mindre kommunene i Norge.

foto