Skaff deg ditt eget hotell

Egen restaurant, en hyggelig bar, eget svømmebasseng og flust med sengeplasser? Nå kan du og din bedrift få et helt hotell ved å booke et minimum antall rom.

foto
Nå kan du og din bedrift få et helt hotell  Foto: Visma Avento.
Annonsørinnhold produsert av SMP Brand Studio

– Enten dere ønsker et sosialt eller faglig opplegg, får du og din bedrift hele hotellet for dere selv ved å booke minimum 25 rom. Resten av hotellet får dere med på kjøpet, inkludert et 100 prosent dedikert vertskap som ordner alt fra A til Å for et supert opphold i et av landets flotteste områder, sier daglig leder for Stranda Hotel, Ina Eldøy med et smil.

Ordner alt

I konseptet «Et helt hotell – for bedriften» er også lunsj og middag laget av lokale råvarer inkludert i prisen. Hotellet kan dekke på i restauranten eller ute i hagen, og kan skreddersy hele oppholdet og opplegget for din bedrift. Hotellet med 116 sengeplasser og 62 rom har egne møtelokaler med alt som trengs av teknisk utstyr.

foto
Daglig leder Stranda Hotel, Ina Eldøy. Foto: Stranda Hotel. 

— Vi samarbeider med en rekke lokale aktører slik at vi kan ordne alt av transport, logistikk og planlegging av en rekke forskjellige aktiviteter utenfor hotellet, forteller Ina.

Midt i smørøyet

Det er ikke uten grunn at Stranda bruker begrepet et lite sted i verdensklasse om seg selv, fantastisk plassert mellom fjord og fjell på Sunnmøre. Det er kort vei fra Vigra til Stranda hvor du er midt i smørøyet av det beste og mest kjente Norge kan by på av attraksjoner og naturopplevelser.

Tidenes opplevelse

Bedrifter som har valgt Stranda, har latt seg begeistre av stedet, hotellet, maten, konseptet og opplevelsene.

Konsulentselskapet Visma Avento hevder de hadde tidenes opplevelse da de var samlet for å nyte flott natur, lokale råvarer servert på Lievarden, Hawaii-party i bassenget og en strålende atmosfære under middagen.

– Alt perfekt iscenesatt av Ina og co. De sørget for en super opplevelse for vår gjeng. Dette anbefaler vi så definitivt andre bedrifter å forsøke. Vi kommer gjerne tilbake til Stranda Hotel, sier daglig leder Torill Standal Eliassen i Visma Avento.

Energiboost

Daglig leder Torbjørn Korgen i logitech-selskapet Driw AS beskriver oppholdet som en skikkelig energiboost for hele lederteamet:

– Vi hadde to dager pakket med effektive møter, hyggelig samvær med god mat og drikke, fjelltur til Lievarden og kajakkurs med Uteguiden. Et helt perfekt opplegg, sier Korgen.

Strålende skreddersydd

Vestlandshus Arkitekter hadde en to dagers fagsamling på Stranda Hotel. En svært  fornøyd Magnus Løseth i Vestlandshus forteller om et perfekt skreddersydd opplegg. På programmet var det blant annet RIB-tur på Geirangerfjorden, kåseri og servering på det berømte Skinkerådhuset og ikke minst underholdende bading i bassenget!

foto
Her får dere hele svømmebassenget for dere selv. Foto: Stranda Hotel.

– Vi ble tatt veldig godt vare på med god mat, varmt vertskap og hadde gode møtefasiliteter. Anbefales, sier Magnus Løseth.

Ujålete og ekte

Lokalt samarbeide er viktig i den lille bygda på Sunnmøre som bringer det beste fra alle verdener sammen for å skape noe unikt. En opplevelse, en smak, en følelse av mestring – og en god natts søvn.

– Vi liker best at ting er litt ujålete og ekte. Vi er stolte av stupbratte fjell og grønne sletter, men også av berømt spekemat, og av å være hjemstedet til Norges suverent mest populære pizza. På Stranda Hotel finner du egen Grandiosa-shop med effekter og til og med en egen Grandiosa-suite, forteller Ina om en av landets mest kjente merkevarer som i 40 år har blitt produsert på Stranda.

foto
Det er ujålete og ekte på Stranda Hotel hvor du også finner en egen Grandiosa-suite. Foto: Stranda Hotel.

En god ambassadør

Eivind Haalien som er produktsjef for lokalmat og spesialiteter i NorgesGruppen, mener det er all mulig grunn til å rose hotellets arbeid med å løfte frem liten og stor i bygda – og for mat, drikke og service.

– Stranda har en veldig god ambassadør i Stranda Hotel, mener Haalien.

Perfekt base

Sentrum i Stranda omtales som basecamp for store opplevelser. Bygda i verdensklasse har i flere tiår fått oppmerksomhet for sine mange særegenheter. Fra mat til møbler, fjorder, fjell, store turistattraksjoner og naturfenomener. Hotellet ved Storelva er strategisk plassert i en region med yrende næringsliv, og er en perfekt base for små og mellomstore bedrifter som ønsker både rom, mulighetsrom og pusterom i flotte omgivelser på Sunnmøre.

Oppgradert for millioner

– Hotellet har blitt oppgradert for mange millioner de siste årene, har et flott basseng og en fantastisk hage vi er stolte av, forteller Ina som tok over som daglig leder i 2020. Hun har lang erfaring fra reiselivet og blant annet vært sjef for tre hoteller i Stavanger.

Skreddersøm for næringslivet

Om du vil la forretningshemmelighetene forbli hemmelige leier du hele hotellet, men det er også fullt mulig å få til andre løsninger for din bedrift.

Ta kontakt. Her er så mange muligheter og vi kan skreddersy alt av tilbud, forteller Ina Eldøy.