Åpnet framtidas smart-kantine

Cflow i Langevåg ønsket seg en kantine. Resultatet ble så utrolig mye mer, og løsningen er Skandinavias første i sitt slag fra Selecta. Leverandøren Selecta mener dette er framtidas smart-kantine.

foto
Kantineløsningen er ubemannet, selvbetjent og døgnåpen. Foto: SMP Brand Studio
Annonsørinnhold produsert av SMP Brand Studio

Siv Mari Sørnes, Project Supply Chain Manager i Cflow Fish Handling på Holsneset i Sula kommune, klippet snora og fikk æren av å åpne det som nå er omdøpt til Cflow Lounge.

foto
Siv Mari Sørnes tok Cflow inn i framtida da hun åpnet Skandinavias første komplette smart-kantine levert av Selecta. Foto: SMP Brand Studio

Dekker alle behov

Kantineløsningen er ubemannet, selvbetjent og døgnåpen. Med innovative og teknologiske løsninger kan du forsyne deg med sunn, fersk og god mat; frokost, lunsj, varme middager, vegansk og vegetariansk mat, snacks og kald drikke. Du kan også forsyne deg med kaffe av høy kvalitet, med fersk melk og sirup om du vil, fra det meget populære konseptet We Proudly Serve Starbucks.

Måtte tenke nytt

– Vi er en innovativ bedrift som er nysgjerrig og åpen for nye tanker og løsninger. Med mer enn 100 ansatte hvor mange har ulike typer arbeid og arbeidstider, var ikke en tradisjonell kantineløsning ideelt for oss i Cflow, forteller Siv Mari Sørnes.

Grundig testet

Cflow fattet interesse for Selectas fleksible, framtidsrettede løsning, Foodies, som på mange måter fremstår mer som en moderne og lun café enn en kantine. Ansatte i ulike aldre ble brukt som testpersoner. Tilbakemeldingene var gode. I samarbeid med Cflow skreddersydde Selecta en løsning tilpasset bedriftens behov og ønsker.

Fleksibel funksjonell bærekraftig

– Vi har fått det miljøet vi var ute etter å skape. Løsningen er funksjonell og bærekraftig. Med ansatte på jobb til ulike tider har vi fått trygg, sunn, fersk og god mat for enhver smak og til enhver tid. Selvbetjeningen er enkel, betalingen tillitsbasert og det meste håndteres via en app som de ansatte kan laste ned. Løsningen gir også svært lite matsvinn, forteller en fornøyd Siv Mari Sørnes i Cflow.

foto
Med en smart-telefon og en app styrer du hele butikken selv. Foto: SMP Brand Studio

Felles arena etter korona

Cflow subsidierer matprisene slik at de ansatte får gode måltider til en rimelig penge. CEO Stig Olav Bjørkedal tror at denne løsningen vil være viktig for bedriftens attraktivitet.

– Vi trenger et slikt samlingssted for å møtes igjen etter en tid med korona, hjemmekontor og fleksible arbeidstider, mener Bjørkedal.

Skandinavias første

Selecta tar seg av alt fra planlegging, installasjon, service inkludert påfyll døgnet rundt. De kan tilby et bredt spekter av betalingsløsninger – også kontantløse og mobile løsninger.

– Det vi har levert til Cflow er et komplett, selvbetjent Food Market med et stort utvalg av varer. Det første av sitt slag i Skandinavia og på mange måter en døgnåpen butikk i bedriften. Vi er utrolig stolte av at det skjer på her på Sunnmøre, sier Client Solutions Manager Carl Petter Berntsen i Selecta som har egen avdeling i Sula kommune.

foto
Strålende fornøyde med resultatet: (f.v.) Carl Petter Berntsen, Selecta, Stig Olav Bjørkedal, Cflow, Siv Mari Sørnes, Cflow, Kenneth Veddegjerde, Selecta og Ivan Buncic, Selecta. Foto: SMP Brand Studio

Et av Europas ledende

Selecta er en av Europas ledende innovative leverandører av mat- og drikkeløsninger på arbeidsplassen og for folk på farten. Konseptet Foodies kombinerer fersk og sunn mat med innbydende loungelignende løsninger som inspirer til sosialt samvær over en god lunsj eller en kaffe. Selskapet har hovedkontor i Sveits og 7100 Selecta-medarbeidere over Europa.

Skreddersydd den nye normalen

– Pandemien endret vanene våre. Arbeidstidene har endret seg, og tiden som brukes på kontoret har gått ned. For mange bedrifter utfordrer «den nye normalen» de tradisjonelle kantinene. Foodies er en innovativ løsning som gir de ansatte et sunt og mangfoldig valg av mat på arbeidsplassen døgnet rundt – samtidig som bedriften sparer penger, forteller Ivan Buncic, Concept Manager i Selecta.

foto
Concept Manager i Selecta Ivan Buncic (t.v) og CEO i Cflow Stig Olav Bjørkedal. Foto: SMP Brand Studio

Tror markedet er stort

Buncic tror det er et stort marked både på Sunnmøre og i fylket. Foodies Food Market kan skreddersys for de fleste behov fra rundt 50 besøk pr. dag og opptil det største med over 500 besøkende daglig.

Vil du vite mer om Selectas løsninger? Ta kontakt her