Midterm - Summer internship 2022

Dyktige studenter er håndplukket av NTNU og fem store bedrifter på Sunnmøre. Næringslivet har bedt om hjelp fra unge, kloke hoder til å løse konkrete utfordringer.

foto
TEFT-Lab studentene er nå midtveis i sine Summer Internships. Foto: SMP Brand Studio
Annonsørinnhold produsert av SMP Brand Studio

TEFT-Lab studentene er nå midtveis i sine Summer Internships. Her kan du se noen videosnutter om hvordan det har gått så langt.

Idun

Idun Bakken har Summer Internship i årets TEFT-lab og er med i Green Catch prosjektet til Kongsberg Maritime. Der ser studentene på hvordan teknologien til KM kan gjøre tråling og havfiske mer bærekraftig.

Hauk

Hauk Gjørtz er Summer Intern i årets TEFT-lab. NTNU-studenten er med i prosjektet Grønn Kai i samarbeid med NTNU, Stranda Kommune og Stranda Havnevesen. I prosjektet ser studentene på løsninger som kan gjøre cruisebåt-turisme mer bærekraftig.

Guro

Guro Klubbenes er Seniorrådgiver i Organisasjonsutvikling og representerer Sparebanken Møre i årets TEFT-lab. I samarbeid Tafjord og Wattn veileder Klubbenes studentene i oppgaven «Attraktiv og fremtidsrettet arbeidsplass».

Sondre

Sondre Rodahl er Software-ingeniør i Solwr og er med som veileder i årets TEFT-Lab. Studentene Rodahl veileder ser på hvordan plukkroboten GRAB kan optimalisere plukking av ordrer hos dagligvaregrossistene.