Nå kan du gjøre årets bilkjøp

Er du på biljakt bør du sette av en ekstra lang weekend fra torsdag 17. september til og med søndag 20.september. Da lover alle Ålesunds 13 bilforhandlere å ha knallgode tilbud til deg.

foto
Annonsørinnhold produsert av SMP Brand Studio

Det handler om Årets Største Bilweekend, en nyskapning som kan bli en årlig foreteelse og en happening for bilentusiaster og potensielle bilkjøpere. Sunnmøre Bilbransjeforening har fått med seg samtlige bilforhandlere i Ålesund til Årets Største Bilweekend.

foto
Disse har vært sentrale i arbeidet med Årets Største Bilweekend, (f.v.) Inge Bjermeland, Oscar Rørhuus, Terje Løvmo, Magne Skudal og Geir Vatnehol: Foto Håkon Haram.

Samlet bransje– Med langåpent og søndagsåpent håper vi å få vist frem butikkene og alle bilene våre til så mange som mulig. Vi er spente på mottagelsen, men håper selvsagt at dette blir et arrangement som publikum liker. Som formann i bilbransjeforeningen så synes jeg det er veldig kjekt at hele bransjen av forhandlere i Ålesund er med, sier Løvmo.

Knallgode tilbud– Hva kan besøkende forvente seg?

– Nå kjenner vi jo ikke til hverandres tilbud, men jeg tror jeg kan love mange og svært gode tilbud. Det er jo noe av poenget med disse dagene. Og kanskje vil det også bli presentert noen nyheter under arrangementet, forteller Løvmo.

foto
Terje håper at så mange som mulig finner veien til alle bilforhandlerne i nye Ålesund.

Hans råd er at du absolutt bør sjekke ut tilbudene under Årets Største Bilweekend om du er tenkeboksen eller i markedet for kjøp.

KoronaVanligvis er forhandlerne med på fellesarrangementer under samme tak, men i disse korona og Covid-19-tider, avlyses mange bilmesser, og det måtte gjøres en vri. Det mener Løvmo også kan være et pluss for publikum fordi forhandlerne nå får vist frem hele utvalget av nytt og brukt, tilbud og tjenester i sine respektive salgshaller. Smittevernet blir selvsagt strengt ivaretatt uansett hvilken av forhandlerne du besøker.

Har solgt braKoronoa-krisen ga bråstopp i bilsalget på Sunnmøre i mars og april. Deretter har forhandlere solgt svært bra, spesielt brukt, men også ny-salget beskrives som bra.

foto
Terje Løvmo er formann og Magne Skudal er Sunnmøre Bilbransjeforenings grand old man.