Spesialisten på byggevarer

Skruer i alle former og størrelser, maling og maleutstyr, vedovner, gulv og dører, trelast og duppedingser. Ta turen innom Bygger´n. Her får du alt du trenger før, under og etter bygging.

Annonsørinnhold produsert av SMP Brand Studio

- Vi har et rikt utvalg av varer på lager og bestiller løpende fra grossist på forespørsel fra kunder. I tillegg fører vi en rekke ulike produkter som ikke er direkte relatert til bygg. Her finner du alt fra gressklippere til høytrykkspylere og annet du måtte trenge til hjemmet, forteller daglig leder Bjarne Tollås hos Bygger´n i Ålesund.

I dag finner du Bygger´n butikker i Ålesund, Hareid, Ørsta og Vigra. I tillegg har selskapet egen avdeling for stål i midtre bydel av Ålesund. Byggevarehusene har åpningstider fra 7.30-17.00 på hverdager og dagtid på lørdager.

/* Always set the map height explicitly to define the size of the div * element that contains the map. */ #map { height: 480px;}

foto
Kort vei for deg som trenger varer, fagkunnskap og byggkompetanse.
foto
Hos Bygger'n får du gode råd.

- Mange går rundt med en visjon om hvordan ting skal bli, men mangler kompetansen på hvordan det skal gjennomføres og hva som er viktig å tenke på. Vi hjelper både “selvbyggere” og håndverkere, slik at de kan lykkes på en god måte. Da lykkes også vi, smiler Tollås.

Hobbysnekker eller fagmann?I mange tilfeller ønsker kundene hos Bygger´n å få utført snekkerjobben fra profesjonelle. Andre ganger ønsker de å utføre arbeidet selv, med veiledning fra byggevarehuset. Det kan dreie seg om alt fra skifte av vindu til etterisolering, kledning eller andre ting.

- Dette er en av grunnen til at vi satser på fagfolk i butikken. De ser fort hva som kan realiseres og hva som er den rette veien til målet. Det er en vinn-vinn situasjon for både kunden og oss, forteller Tollås.

foto
Om kundene ikke vil gjøre jobben selv så skaffer vi håndverker til dem.

- Vi har blant annet eget sagerom hvor vi kan tilby kunder å kappe selv eller vi kan kan gjøre kapparbeidet for dem. Vi kjører også ut varer fra eget lager 3 dager i uka, og har tilhengere for utlån, forteller Riise hos Bygger'n på Hareid

foto
Ferdigkuttede leveranser - eller såkalt precut, har blitt populært blant proffene i hele landet.

www.byggern.noI disse dager med reiserestriksjoner og smittevern er det mange som benytter muligheten til å renovere bolig og hytte. Dette merkes også godt i varehusene til Bygger´n som har økt bemanningen kraftig for å holde tritt med veksten. Økt bemanning er det også hos Bygger´n i Ørsta som ifølge daglig leder Even Melheim har opplevd over 40% vekst sammenlignet med samme periode i fjor.

- I den spesielle situasjonen landet har vært i med tanke på smittevern og hensyn så har folk også blitt mer vant til å handle på nett. Dette ser vi fortsetter i samme grad selv når samfunnet løsner mer opp, og det betyr nok at trenden vil ekspandere,  avslutter Tollås hos Bygger´n i Ålesund.

foto
Personalet hos Bygger'n er klar for å møte deg
foto