– Vil du ha jobben min?

Et fantastisk arbeidsmiljø, en super jobb, kjempegode kollegaer og en suveren arbeidsgiver. Superlativene sitter løst hos sivilingeniør Knut Hareide etter 24 år hos Caverion i Ålesund.

foto
Knut Hareide har hatt en eventyrlig jobbreise som avdelingsleder innen Automasjon i Caverion Ålesund og nå kan du bli hans etterfølger. Foto: Håkon Longva Haram
Annonsørinnhold produsert av SMP Brand Studio

– Det er en tid for alt, sier den blide og hyggelige avdelingslederen for Automasjon i Caverion Ålesund. Nå jakter Caverion på en som kan fylle skoene til Knut som blir pensjonist til våren. Kanskje blir det deg som blir ny avdelingsleder?

Rivende teknologiutviklingKnut får nok å henge fingrene i med hus, hytte og feriebolig i Toscana i Italia, og han liker å ta beina fatt for å nå høyt til fjells. Men den rivende teknologiutviklingen han har jobbet så tett på og vært en del av, må han nå nøye seg med å følge på utsiden.

Caverion – lokal og landsdekkendeCaverion er store i Norgemed over 2400 fagfolk fordelt på hele 50 steder fra Mandal i sør til Tromsø i nord. Avdelingen på Sunnmøre består av 90 dyktige og serviceinnstilte medarbeidere som jobber med tekniske fag for service og installasjon i bygg, industri, infrastruktur og havbruk.

Tverr- og flerfaglig– Hos oss blir du en del av et arbeidsmiljø som har høy faglig kompetanse i et tverrfaglig og teknisk miljø, kollegial samhandling i team-baserte og flerfaglige prosjekter, trygge arbeidsplasser og ordnede forhold som gir trivsel og engasjement, forteller Tore Nils Skulstad og Stig Are Søvik, avdelingssjefer for henholdsvis service og prosjekt i Caverion Sunnmøre.

foto
Stig Are Søvik, leder for prosjekt og Tore Nils Skulstad, leder for service i Caverion Sunnmøre kan fortelle om et supert arbeidsmiljø og svært høy tilfredshet blant medarbeiderne.

Medarbeiderne selve kjernenFor Caverion er medarbeiderne selve kjernen i virksomhetens forretningsstrategi og suksess. Det betyr at medarbeiderne må trives for å funke best mulig, og det må legges til rette for personlig karriereutvikling.

Stor tilfredshetMedarbeidernes tilfredshet måles jevnlig, og svært gode resultater tyder på at Caverion har lykkes så langt. Sykefraværet er svært lavt. Og som en del av et stort europeisk konsern med over 15 000 medarbeidere i 10 land i Europa, beskriver Caverion karrieremulighetene som nesten uendelige.

Likestilling i mannsdominert bransjeJobber du i Caverion legges det til rette for en god balanse mellom jobb og fritid. Selskapet har i mange år vært en pådriver for mangfold og likestilling i bygg- og anleggsbransjen. Det handler om mer enn festtaler, og Caverion har svært gode ordninger med flere fordeler for begge kjønn – ikke minst knyttet til foreldrepermisjonen.

Smartere og triveligereI Caverion tenker de på menneskene. De vet at livene våre formes av alt det vi bygger rundt oss. Derfor drives de av å skape smarte og bærekraftige bygg og byer, som sikrer produktivitet og trivsel for mennesker, der de jobber, lever og reiser.

Alle fag i bransjen– Vi kan tilby alle fag innen bransjen, og bestreber oss på alltid å levere på øverste nivå om vi bygger nytt, rehabiliterer, utfører serviceoppdrag eller drifter eksisterende bygg. Noen av løsningene våre er kanskje gjemt bak vegger og tak, men de er viktige for samfunnet og menneske rundt oss, forteller Søvik.

Store regionale prosjekterHer i regionen har Caverion vært engasjert i en rekke større prosjekter som NMK (Norsk Maritimt Kompetansesenter), Midt-Moa boligprosjekter, Digerneset næringspark og helsehuset Stella Maris på Vestnes for å nevne noen få.

Jakter ingeniører– For å levere de beste tjenestene er vi avhengig av å tiltrekke oss de beste hodene, faglig dyktige og stolte medarbeidere med en sterk vilje til å løse kundens utfordringer. Derfor er vi hele tiden opptatt av rekruttering og er lutter øre til alle sivilingeniører og ingeniører som vil ta en prat med oss for å sjekke ut hva vi kan tilby. Eller du kan legge inn en åpen søknad, sier Tore Nils Skulstad.

foto
Natalie Alice Moen er elektro-lærling i Caverion og vil ha flere jenter med på laget.

Lærlingen NatalieMen også lærlinger er viktige for Caverion i rekrutteringsprosessen. En av dem er Natalie Alice Moen. Hun er elektro-lærling – og strålende fornøyd.

Du kan gjøre en forskjell– Det blir kanskje ingen enkel sak for å finne en god etterfølger for Knut Hareide, men vi håper jo at det er noen der ute som ser og griper denne muligheten. For i Caverion gjør du en forskjell. Du bidrar til verdiskapning for våre kunder og bedre opplevelser og trivsel for mennesker, sier Tore Nils Skulstad og Stig Are Søvik.

Sjekk om du er den retteTil stillingen jakter Caverion på deg som er ingeniør, sivilingeniør eller tilsvarende, som har noen eller flere års erfaring som prosjektleder og god forståelse for automasjonsløsninger og styresystemer.

Her kan du lese alt om stillingen, ansvar, kompetanse, personlige egenskaper og hva Caverion kan tilby deg.

Ta kontakt med Tore Nils Skulstad om du vil vite mer: tore.skulstad@caverion.com eller på telefon 95 19 99 64.

foto