Har du økonomisk innsikt byr vi på panorama utsikt

Hva med fantastisk utsikt til havn, fjord, fjell og kontorplass midt i byen kombinert med en toppjobb i et konsern som skal skape framtidas mediehus?

Annonsørinnhold produsert av SMP Brand Studio
foto
Sunnmørsposten skal skape framtidas mediehus, er på jakt etter ny økonomidirektør og administrerende direktør Kjell Slinning er sikker på at du vil trives!

– Vi er på jakt etter en forretningsorientert CFO som vil få en viktig rolle i dette arbeidet. Den rette kandidaten vil garantert trives i Sunnmørsposten blant svært dyktige mediearbeidere. En av byens mest spennende arbeidsplasser i det nye, urbane Pir-bygget på kaikanten midt i Ålesund sentrum, sier administrerende direktør i Sunnmørsposten Konsern, Kjell Slinning.

Pulserende

Pir-bygget på 5.500 kvadratmeter har ikke bare en praktfull beliggenhet og ditto utsikt, men vil også bli en pulserende arbeids- og møteplass der du vil møte folk, lære, dele og føle deg hjemme. Bygget vil blant annet inneholde kontorer, jobb-lounge, matbar, eventlokaler og byens heftigste takterrasse.

Størst

– Sunnmørsposten er regionens største og viktigste mediehus, og vi brenner for å bidra positivt til å utvikle regionen vår.  I dag er det over 100 000 lesere som daglig holder seg oppdatert om hva som skjer på Nordvestlandet gjennom våre kanaler. Og de som jobber her ser også ut til å trives. Vi scorer høyt på alle arbeidsmiljømålinger, forteller Slinning.

Framtida

Selv om Sunnmørsposten har en lang og stolt historie, handler det om å se fremover for å gjøre mediehusets produkter enda bedre og kjempebra.

– Vi er i en spennende fase der ny teknologi og nye presentasjonsformer kombineres for å skape framtidas mediehus og morgendagens nyhetsformidling, sier Kjell Slinning.

Ledergruppa

I stillingen som CFO vil du ha en stor grad av selvstendighet. Du vil kunne bidra aktivt til å utvikle konsernet og skape resultater. Stillingen inngår i Sunnmørspostens og Polaris Media Nordvestlandet sine ledergrupper, og du vil arbeide tett med ulike forretningsområdet i selskapet. Som en del av konsernets ledergruppe vil du være med på å forme et mediehus med store ambisjoner på vegne av Sunnmørsposten og tilhørende aviser. Du vil også inneha styreverv i flere av Sunnmørspostens datterselskaper.

Gode resultater 

– Vi har klart oss veldig bra også i Korona-tiden. Sunnmørposten og datterselskapene leverer gode resultater til tross for pandemien, noe som blir lagt merke til, forteller Kjell Slinning.

Mye spennende

Mye er på gang både redaksjonelt og kommersielt, og ikke minst gleder både Slinning og alle andre i mediehuset seg stort til å flytte inn i det nye omtalte Pir-bygget i august.

– Vi jobbet lenge for å få Sunnmørsposten inn i bygget, og er utrolig glade for å ha fått det til. Sunnmørsposten vil bli en motor for det kreative miljøet i huset, sier en stolt daglig leder Anja Solevågseide i Pir.

foto
– Pir blir en ny giv for oss og vil skape ny energi og entusiasme, mener ansvarlig redaktør Hanna Relling Berg.

– Å flytte til Pir blir en ny giv for oss, og noe som vil skape entusiasme og styrke mediehuset, mener en fornøyd og forventningsfull ansvarlig redaktør Hanna Relling Berg.

Tur og natur 

Kommer du utenifra og er nysgjerrig på både jobben og distriktet, vil du kunne velge og vrake i fantastiske tur- og naturopplevelser som på alle måter kan ta pusten fra deg. Her er fantastiske muligheter for et aktivt friluftsliv både sommer og vinter. Her vil du også finnen noen av landets aller største turistattraksjoner. Og alt i den umiddelbare nærhet til den flotte og sjarmerende Jugendbyen. Ålesund er i flere avstemninger er kåret til Norges vakreste by.

Kvalifikasjoner

– Vi har i samarbeid med rekrutteringsselskapet Yapril utarbeidet en kandidatprofil som interesserte søkere kan sjekke ut. Vi er på jakt etter en forretningsorientert CFO som er energisk, selvgående, analytisk og som bør trigges av prosesser. Vi ønsker ikke å være for opptatt av det som var, men å analysere nåtiden, se og tenke muligheter framover.  Og vedkommende må være en god relasjonsbygger til de øvrige mediehusene, sier administrerende direktør Kjell Slinning.

foto
Vi søker en forretningsorientert CFO som er energisk, selvgående, analytisk og god relasjonsbygger til de øvrige mediehusene.

Eier 11 mediehus

Med kjøpet av Nytt i Uka har Sunnmørsposten ytterligere utvidet sin rolle som eier av mediehus på Nordvestlandet. Fra før eier Sunnmørsposten lokalavisene Møre-Nytt, Vestlandsnytt, Vikebladet Vestposten og Mediehuset Nyss på Sunnmøre, Fjordenes Tidende, Fjordabladet og Fjordingen i Nordfjord, samt Mediehuset Skjåk Mediautvikling (utgiver av Fjuken) i Ottadalen – som igjen er eier av Vigga og Dølen (50 prosent) i Gudbrandsdalen.

Dette er en stillingsutlysning for Sunnmørsposten Konsern. Søknader behandles konfidensielt og vil bli vurdert fortløpende.

For ytterligere informasjon om stillingen ta kontakt med Irene V. Mjelde, Managing Partner for Yapril Ålesund. 47 900 17 771 / irene.mjelde@yapril.no

Søknadsfrist: 19.03.2021.

SØK STILLINGEN HER