Kjempeinteresse for nye Mostein-boliger på Åse

Mostein har solgt boliger for en halv milliard kroner på Åse. Nå planlegges 14 nye eksklusive Mostein-boliger i samme område. Halvparten av dem er alt revet vekk.

foto
De 14 nye tomannsboligene skal bygges på det praktfulle Krohntunet på Åse.
Annonsørinnhold produsert av SMP Brand Studio

– Vi har aldri opplevd maken. Interessen for våre boliger og beliggenheten på Åse har vært og er et eventyr, sier Steinar Lausund, boligutvikler og Mostein-eier om boligområdet.

foto
Steinar og Daniel Lausund i boligområdet på Åse.

Krohntunet

De 14 nye tomannsboligene skal bygges på det praktfulle Krohntunet på Åse med panoramautsikt over Sunnmørsalpene, fjordutsikt til Borgundfjorden og deler av Hjørundfjorden. Boligene bygges med utleiedel og har en prislapp på rett i underkant av ti millioner kroner. I likhet med Kristoffergarden Åse Allé er interessen for Krohntunet nærmest utrolig.

Halvparten alt solgt

Før det nye boligprosjektet er annonsert, er det tegnet kontrakt på seks og en reservasjon på de 14 nye planlagte tomannsboligene på Krohntunet. De eksklusive og romslige tomannsboligene vil være fra 194 til 220 kvadratmeter med store terrasser, mye lys og utsikt som bergtar både innfødte sunnmøringer og innflyttere. –  Boligene på Krohntunet skal bygges med kjent Mostein-signatur i et moderne formspråk, store glassflater, stramme linjer, ekstra stor takhøyde og et eksklusivt materialvalg, forteller daglig leder og andre generasjon «Mostein», Daniel Lausund.

Tomtekjøpet

Det var nettopp grunneierens sans for Mosteinbolig som åpnet opp for tomtekjøpet som nå gir plass til 7 nye tomannsboliger og 14 boenheter på en av de flotteste tomtene på Åse, tett på friområde og turstier.

Grunneier vil ha Mosteinbolig

– Ja, sånn ble det. Vi likte virkelig det vi så på besøk hos venner og bekjente som bor i en Mosteinbolig. Vi ønsket å bygge nytt på Krohntunet, og tok kontakt med Mostein fordi det var en slik bolig vi ønsket oss. Det er flotte boliger med smarte planløsninger, livsløpsstandard og mange fine detaljer. Også utendørs ser det flott ut når boligene blir levert, sier Toril Krohn Alvestad som vokste opp på Krohngarden som nå har blitt til Krohntunet.

foto
Store terrasser, panoramautsikt over Sunnmørsalpene.

Gleder seg

Toril og ektemann Kolbjørn Alvestad valgte å selge hele området slik at man fikk en samtidig utbygging av Krohntunet med syv tomannsboliger med 14 boenheter. Nå gleder de seg stort til å flytte inn i ny bolig om et års tid, og får datteren som nærmeste nabo i den andre delen av tomannsboligen.

10 millioner

Prisene på nærmere ti millioner kroner ser ikke ut til å skremme, og i Kristoffergarden var det de aller dyreste boligene som gikk først. Både Daniel og Steinar peker på at det er fullt mulig å bo flott med relativt lave utgifter i måneden ved å leie ut deler av Mosteinboligen.

foto
Med utleiedel bor du flott med relativt lave utgifter, mener Daniel og Steinar.

Utleie

– Alle de 14 enhetene på Krohntunet er tegnet med en utleiedel på 55 til 60 kvadratmeter og med stipulerte leieinntekter på 13000 til 14000 kroner i måneden. Boenhetene kan også skreddersys uten uteleiedel, forklarer Daniel Lausund.

Sjekk ut Krohntunet her, og bruk boligvelgeren for å se hva som er ledig.

Kvalitetsprosjekter

Mostein har et ufravikelig mål om å stå for attraktive kvalitetsprosjekter. Det handler om gode, innovative løsninger i materialvalg, energi, smarte planløsninger, spennende design, dyktige håndverkere og bruk av kvalitetsmaterialer som gjør boligene tilnærmet vedlikeholdsfrie. Man skal få følelsen av noe enestående – gjerne også evigvarende- når man trår inn i et Mosteinhus.

foto
Elegante detaljer preger Mosteins attraktive boliger.

Mostein-boomMostein har truffet svært godt med sine signaturboliger. Det handler om en kundegruppe av boligsøkere som er på jakt etter det litt ekstraordinære.

–Vi får mange tilbakemeldinger på at dette er noen av de fineste boligene som er bygget i Ålesund i nyere tid. Det gjør oss stolte og ydmyke, sier Daniel og Steinar Lausund som trygt kan lene seg på salgsstatistikken som viser at folk liker det de bygger.

foto
Boligene på Åse viser hva Mostein står for av design, kvalitet og standard.

En halv milliard

På Kristoffergarden på Åse har Mostein solgt boliger for over 452 millioner. Boliger til 55 millioner er alt solgt på Krohntunet. På tre år har Mostein dermed solgt boliger for over en halv milliard på Åse.

– Fra dag én har vi sagt at Åse skal være vårt nye utstillingsvindu, som viser hva vi står for av design, kvalitet og standard. Boligprosjektet på Åse med Kristoffergarden og nå Krohntunet har overgått alle våre forventninger, sier Steinar Lausund.

Med Krohntunet har Mostein i alt bygget 77 boliger på Åse. Krohntunet skal være ferdigstilt om 12-18 måneder.