Historisk sus, kontor og p-plass midt i byen?

Er du på jakt etter urbane kontorlokaler med egne parkeringsplasser midt i byen og alt i nærheten, bør du sjekke ut Storgata 25. I bygget regjerte i sin tid både Sunnmørsposten og Nordre Sunnmøre herredsrett.

foto
Annonsørinnhold produsert av SMP Brand Studio

– Her sitter det mye historikk og mange historier i veggene, smiler Jan Ove Steffensen og tar oss med på en nostalgisk rundtur i bygget hvor han selv arbeidet i mange år som utvikler i Sunnmørsposten.

foto
Jan Ove Steffensen tar oss med på en nostalgisk rundtur i bygget:

Midt i mørøyetFor de som ønsker å kunne jobbe og parkere midt i byen, burde lokalene være en innertier. Alt finnes i den umiddelbare nærhet som hotell, gjesteparkering, hurtigbåt, kafeer, spisesteder og byens alle andre fasiliteter.

Nytt avishusVed inngangen til 1960-årene vokste Sunnmørsposten ut av lokalene i Grimmergata 2 hvor «Vigrabibelen» hadde holdt til siden 1906. Løsningen ble nybygg i Storgata 25. I 1961 kunne Sunnmørsposten flytte inn i eget, moderne avishus.

foto
Storgata 25 i 1967 da Sunnmørsposten flyttet inn og i dag.

Nyheter og dommedagInnenfor disse veggene ble det i 42 år produsert og publisert utallige små og store nyheter, gode og dårlige, morsomme og dramatiske. Til glede og ergrelse for sumpens mange lesere gjennom generasjoner. Og her var det dommedag for små og store kriminelle som fikk sin straff i Nordre Sunnmøre herredsrett. I en periode var med andre ord både den tredje og fjerde statsmakt samlet under samme tak.

foto
Bli med på en tur rundt i lokalene i Storgata 25. Bygget er godt forspent på datasiden med et stort sentralt datarom og to fiberleverandører.

– Lokalene er som nevnt fleksible og vi vil kunne tilpasse det meste etter behov, sier Jan Ove Steffensen som ber interesserte ta kontakt for ytterligere informasjon på telefon 928 23 400.

Her kan du sjekke ut noen av de ledige lokalene i Storgata 25

foto