Slik kommer Sunnmørsposten til å dekke AaFK

I kveld spiller AaFK sin første bortekamp mot Raufoss.

Jørgen Hatlehol her i en duell med en Bryne-spiller fra første serierunde. Jørgen Hatlehol her i en duell med en Bryne-spiller fra første serierunde. Foto: MARIUS SIMENSEN

I forrige uke åpnet AaFK sesongen i 1. divisjon med hjemmekamp mot Bryne, som ble vunnet 2–1 etter en skikkelig slitekamp. Onsdag kveld venter en tøff nøtt på bortebane mot Raufoss, som var det eneste laget AaFK tapte mot i opprykkssesongen i 2019.

Sunnmørsposten kommer til å dekke både denne kampen og de andre kampene tett, men på grunn av sein kampstart rekker vi ikke å få med kampen før deadline i papiravisa. Dette kommer også til å gjelde andre AaFK-kamper som spilles i ukedagene, mens kampene som spilles lørdager og søndag kommer med i papiravisa.

Men selv om kampen ikke kommer med i papiravisa dagen etter, kommer vi til å dekke kampen bredt på smp.no. En time før kampstart og gjennom kampen er det mulig å chatte med vår journalist, som gir deg lagoppstillingen og andre nyheter som måtte dukke opp. Du kan følge kampen mellom Raufoss og AaFK HER.

Rett etter kampslutt publiserer vi et kampreferat, der vi tar for oss kampens viktigste punkter. Vi kommer også med minst en artikkel fra intervjusonen etter kampene. Morgenen etter kampene publiserer vi Sunnmørspostens spillerbørs, der spillerne får sin prestasjon vurdert med karakteren 1 til 10.

Vi lager også podkasten Sunnmørsball der vi diskuterer fotballen på Sunnmøre, men med et spesielt fokus på AaFK. Det kommer en ny utgave av podkasten i neste uke.

Har du lyst til å lese de siste AaFK-sakene vi har publisert? Da kan du klikke deg inn HER.