Vi gir deg siste nytt om AaFK i direktesending

Sunnmørsposten sender direkte fra Color Line stadion i formiddag.

Lars Arne Nilsen og Nenass har tre dager igjen å forberede seg på til seriestarten. Lars Arne Nilsen og Nenass har tre dager igjen å forberede seg på til seriestarten. Foto: Marius Simensen

I dag, onsdag, er det kun tre dager igjen til AaFKs serieåpning på Color Line stadion mot Bryne, som blir den aller første kampen i 1. divisjon i år. Det har da gått 144 dager siden AaFK avsluttet sesongen i eliteserien med å tape 3–0 borte mot Mjøndalen.

Siden den gangen har AaFK og Lars Arne Nilsen gjort store endringer både i spillerstallen og på treningsfeltet. Etter flere utsettelser skal endelig jakten på en rask retur til eliteserien starte. I den forbindelse sender Sunnmørsposten direkte fra Color Line stadion fra kl.12.00 i dag.

I sendingen vil du få siste nytt om AaFK noen dager før seriestarten. Daglig leder Geir S. Vik, sportssjef Bjørn Erik Melland, Lars Arne Nilsen og flere spillere kommer innom sendingen for å gi oss innsikt i hva som har skjedd i klubben de siste månedene. Klarer de å leve opp til favorittstempelet som Sunnmørsposten har gitt klubben?

Følg sendingen direkte kl.12.00 her. Du må ha abonnement for å se sendingen.