AaFK spiller ny internkamp: Sunnmørsposten viser kampen

AaFKs internkamp spilles fredag kl.11.00.

AaFK spiller en ny internkamp på fredag, som blir så kamplik som mulig med draktsett og dommertrio. Her fra en internkamp fra forrige måned. AaFK spiller en ny internkamp på fredag, som blir så kamplik som mulig med draktsett og dommertrio. Her fra en internkamp fra forrige måned. Foto: Marius Simensen

Onsdag kom Abid Raja med lovende nyheter om at det kunne bli lov til å spille treningskamper i toppfotballen i april, og at seriestarten kunne bli i første del av mai. Forutsetningene var at smittesituasjonen i Norge tillater det, samt at toppfotballen bruker den forsterkere smittevernprotokollen som Norges Fotballforbund nylig lanserte for helsemyndighetene.

AaFK har avtalt treningskamper mot Sogndal, Raufoss og Kristiansund før seriestarten, men inntil videre er det kun lov til å spille internkamper. I forrige uke sendte Sunnmørsposten AaFKs internkamp, og det gjør vi igjen fredag denne uka.

Det blir kampstart kl.11.00 på Color Line stadion med to lag i draktsett og med dommertrio. I utgangspunktet skal første omgang vare i 45 minutter, mens den andre omgangen blir på 30 minutter, slik det var i forrige uke også. Det kan komme endringer rundt varigheten på omgangene, men kamp blir det. Se kampen her:

PODKAST: Erlend Segberg forteller om sine første uker i AaFK, ambisjonene i klubben og forskjellene fra Start og AaFK. Segberg går også inn på hvordan han opplevde det da investorene tok over Start og hentet en haug av nye spillere. Sørlendingen byr også på en historie rundt et tyveri av et juletre i opprykksrusen etter at Start ble klar for eliteserien i 2019.