AaFK spiller ny internkamp: Sunnmørsposten viser kampen

AaFKs internkamp spilles i dag kl.11.00.

AaFK spiller en ny internkamp på fredag, som blir så kamplik som mulig med draktsett og dommertrio. Her fra en internkamp fra forrige måned. AaFK spiller en ny internkamp på fredag, som blir så kamplik som mulig med draktsett og dommertrio. Her fra en internkamp fra forrige måned. Foto: Marius Simensen

I forrige uke ble det klart at seriestarten i 1. divisjon blir flyttet til første helga i mai. Seriestarten skulle egentlig vært rett over påske, men nå må AaFK-spillerne smøre seg med tålmodighet en stund til.

Ettersom det heller ikke lov til å spille treningskamper, betyr at AaFK må klare seg med internkamper inntil videre. AaFK har allerede spilt flere internkamper de siste ukene. I dag spiller AaFK en ny internkamp med dommertrio. Den kampen skal Sunnmørsposten sende direkte til våre abonnenter.

Det blir kampstart kl.11.00 på Color Line stadion, men sendingen fra kampen starter kl.10.55. Der vil du få muligheten til å se AaFKs nye spillere i aksjon i lunsjen din. Kampen blir kommentert av Kristian Stenerud.

Her kan du se dagens internkamp.

PODKAST: Erlend Segberg forteller om sine første uker i AaFK, ambisjonene i klubben og forskjellene fra Start og AaFK. Segberg går også inn på hvordan han opplevde det da investorene tok over Start og hentet en haug av nye spillere. Sørlendingen byr også på en historie rundt et tyveri av et juletre i opprykksrusen etter at Start ble klar for eliteserien i 2019.