Frank Lampard har blitt varm i Manchester City-trøya. Frank Lampard har blitt varm i Manchester City-trøya. Foto: Reuters

Lampard scoret igjen i City-seier

Frank Lampard noterte seg lørdag for nok et mål etter overgangen til Manchester City.

Det så ut til å gå mot en oppskriftsmessig seier for City. Allerede etter elleve minutter ledet gjestene 2-0. Lampard fortsetter å imponere for sin nye klubb. Mot eks-laget Chelsea utlignet han like før slutt i forrige runde, mens han lørdag fastsatte sluttresultatet til 4-2 til mot Hull. I midtuka scoret han to mål i ligacupen mot Sheffield Wednesday.

— De forsvarte seg veldig bra, og vi scoret fire mål, noe som var veldig bra, sa manager Manuel Pellegrini til BBC etter kampen.

Mangala uheldig

Sergio Agüero scoret først da landsmannen Pablo Zabaleta fikk to muligheter til å legge inn mot argentineren. Bare tre minutter senere briljerte David Silva med en utsøkt pasning til Edin Dzeko, som dro seg inn i banen og curlet ballen inn i det lengste hjørnet.

Ti minutter senere begynte et lite mareritt for nyinnkjøpte Eliaquim Mangala. Den franske City-stopperen var først uheldig og satte ballen i eget nett. I det 33. minuttet sparket han ned Abel Hernández og lagde straffe. Den satte uruguayaneren selv i mål, og Hull var overraskende på høyde med gjestene igjen.

— Han var veldig uheldig med selvmålet, og etter det kom han for sent i straffesituasjonen, men vi fortsetter å stole på ham, fordi han er en veldig god spiller som hadde uflaks, sa Pellegrini.

Dzekos annen scoring

Resultatet sto seg langt ut i annen omgang. Først i det 68. minutt tok City tilbake ledelsen. Igjen var duoen Silva og Dzeko involvert. Nok en gang slo spanjolen en flott pasning til bosnieren, som plasserte ballen i lengste hjørne fra skrå vinkel. City var tilbake i føringen.

Lampard scoret Citys fjerde og siste mål i kampen.

— Det var veldig viktig å ta tre poeng her, fordi vi kan ikke miste flere poeng til Chelsea, sa Pellegrini. (©NTB)