Sportssjef Bjørn Erik Melland og Lars Bohinen er fornøyde med at årets første signering er på plass. Holmbert Fridjonsson har skrevet under på en treårskontrakt.

Sportssjef Bjørn Erik Melland og Lars Bohinen er fornøyde med at årets første signering er på plass. Holmbert Fridjonsson har skrevet under på en treårskontrakt. Foto: Kristian Stenerud

Ny spiss klar for AaFK: – Han er akkurat det vi trenger

Holmbert Fridjonsson har skrevet under på treårskontrakt med AaFK.

I går skrev Sunnmørsposten av den islandske spissen var på plass på Color Line stadion, men det gjensto litt arbeid før overgangen var klar. Nå er den 24 år gamle spissen endelig klar for AaFK.

– Det er snakk om en stor og sterk spiss, som er akkurat det vi trenger nå. Han er god rettvendt i boks, sterk i lufta, et bra oppspillspunkt og en god avslutningsteknikk. Han har den størrelsen vi trenger på både defensive og offensive dødballer, sier AaFK-trener Lars Bohinen til Sunnmørsposten.

Islendingen fikk en tøff start på sin første trening med en biptest, men det viktigste for islendingen var at han endelig kunne trene med sine nye lagkamerater.

– Jeg gleder meg til å prøve meg i norsk fotball. Jeg var på vei til Sandefjord da Lars var trener der, men klubbene klarte ikke å komme til enighet. Da jeg hørte at han var i AaFK og ønsket meg, så var det et lett valg, sier Fridjonsson.

Bohinen er glad for at han har fått på plass sin første signering.

– Det var på en måte litt bra at det ikke ble en overgang til Sandefjord i fjor, slik at jeg kunne hente han hit nå. Vi får si at det var flaks i uflaksen, på en måte, sier han og gliser.