sulf.front sulf.front

Sandnes Ulf opp i eliten med Hummel

Med Hummel-drakt neste år, vil Sandnes Ulf få drakter med eget design. Det kan ikke være annet enn positivt.

NEDERST I DETTE INNLEGGET KAN DU SE FEM FORSLAG TIL NY SANDNES ULF-DRAKT!

Etter noen sesonger med Nike-drakter plukket rett fra katalogen, har Sandnes Ulf altså meldt overgang til Hummel , og tegnet en femårs-kontrakt.

Den beste nyheten klubben kommer med, er at det åpnes for mer skreddersøm av draktene enn med Nike. Da er det bare å håpe at Sandnes Ulf finner et særpreget design, og at sponsorene ikke får dominere alt for mye på drakten. Overskriften om eliteserien viser til at Sandnes Ulf nå kan få sine helt egne drakter, slik et topplag skal og bør få.

Under finner dere fem forslag til Sandnes Ulf i Hummel. Her har jeg kun valgt én sponsorlogo, for å vise hvordan drakten kunne vært.

FORSLAG 1:

Enkel og ren design. Hummel-V-ene er tonet noe ned.

FORSLAG 2:

Stor krage, og klart Hummel-preg på ermene. Litt retro-preg på denne.

FORSLAG 3:

Brede kontrastdetaljer på ermene, og skyggeeffekt på fronten. Det negative med dette forslaget er hvor alle de andre sponsorlogoene skal være...

FORSLAG 4:

For fem-seks år siden var det in med asymmetriske drakter, dette er en Hummel-drakt med denne tankegangen. Det hvite blir kanskje litt for dominerende.

FORSLAG 5:

Nok en enkel versjon, men med litt mer dominerende Hummel-detaljer enn forslag 1. HVILKET FORSLAG LIKTE DU BEST? KOM MED DITT FORSLAG I FELTET UNDER!