Magne Hoseth møter gamle lagkamerater når Viking tar imot Molde mandag kveld. Magne Hoseth møter gamle lagkamerater når Viking tar imot Molde mandag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt, NTB scanpix

Hoseth: – Hvis vi gir Molde litt, kommer de til å kjøre over oss

Magne Hoseth vet bedre enn noen hva som skjer hvis Viking lar Molde styre spillet på Stavanger stadion i dag.

Hoseth spilte i Molde fra 1998 til 2004 og fra 2006 til 2014. Han kom til Viking på ettårskontrakt foran årets sesong, etter at han var utleid fra Molde til Stabæk på høsten 2014. I et intervju med moldefk.no er 34-åringen tydelig på at Viking må passe seg i kveld.

– Vi må være konsentrerte hele kampen gjennom, for de er så dyktige. Hvis vi gi gir dem litt, kommer de til å kjøre over oss, sier han om sine tidligere lagkamerater.

Savner Molde

Han blir også spurt om hvor mye han savner Molde på en skala fra 1 til 10. – Det var hjemmet mitt i 16-17-18 år, så det er klart jeg savner Molde masse. Men jeg trives veldig godt i Stavanger også, så det er vel en fin femmer eller sekser, sier han.

Hoseth mener Viking må gjøre færre feil for å heve sitt eget spill.

– Vi har vært veldig udyktige og uryddige i pasningene. Derfor har mistet momentum, hatt mange ugunstige balltap og derfor ikke fått flyt i spillet vårt, sier Hoseth.