Bengt Sæternes gleder seg til kampen mot Bryne lørdag. Bildet er tatt fra lokaloppgjøret i fjor da Sandenes Ulf tapte 1-2 på Jæren. Bengt Sæternes gleder seg til kampen mot Bryne lørdag. Bildet er tatt fra lokaloppgjøret i fjor da Sandenes Ulf tapte 1-2 på Jæren. Foto: Svein Hagen

Sæternes: - Vi skal stille et sterkt lag

Sandnes Ulf-treneren gleder seg til lokaloppgjøret mot divisjonskollega Bryne.

RANDABERG: — Det blir bra med en ny kamp og ikke bare treninger. Vi kommer til å stille med et sterkt lag. Det vil nødvendigvis ikke si det er de 11 som starter første serierunde. Noen av dem som ikke fikk starte kampen mot Egersund vil få 90 minutter her.

Sandnes Ulf-spillere Paul Esteban Torres, Kenneth Sola, Derek Decamps og Trond Erik Bertelsen feirer 3-2 seieren på hjemmebane i fjor.

— De resterende vil få noen minutter på banen. Planen er å gå ut å spille vårt eget spill, og forhåpentligvis gå ut å styre kampen mot jærbuene, sier Sandens Ulf-trener Bengt Sæternes til Aftenbladet på fredagens trening i Randaberg Arena. - Får vi se Bojan Zajic og Vidar Nisja sammen på midtbanen mot Bryne?

— Nei, ikke i denne kampen, men vi skal ikke se bort ifra at det kan skje i en annen kamp, svarer Sæternes.

Bertelsen tror på jevn batalje

— Jeg tror det blir en kjekk kamp. Vi får muligheten til å prøve ut de tingene vi har trent på, sier den tidligere Viking-backen Trond Erik Bertelsen

- Hva synes du om årets Sandnes Ulf tropp kontra 2015-sesongen?

— Vi har er spennende lag i år med gode fotballspillere. Klubben har hentet inn solide forsterkninger. Bojan Zajic har vært et friskt pust på laget. Han er en smart spiller og vil absolutt løfte laget, svarer den tidligere Viking-backen.

Gaute Larsen varsler flere endringer

Etter 1-4-tapet mot Viking mandag, varslet Bryne-trener Gaute Larsen at han vil rullere på laget mot Sandnes Ulf. Kampen sparkes i gang lørdag 15.30 på Bogafjell.

Vis fakta ↓
Resultater treningskamper i år