MANNEN MED SKJEGGET: Jo Inge Bergets ansiktspryd er blitt hans varemerke. MANNEN MED SKJEGGET: Jo Inge Bergets ansiktspryd er blitt hans varemerke. Foto: Matthias Schrader / TT / NTB Scanpix

– Norsk landslagsspiller ønsket i Brøndby

Ifølge Expressen skal Jo Inge Berget være ønsket av den danske klubben.

Avisen hevder å kjenne til at hovedstadsklubben har fulgt den norske Malmö-profilen i lengre tid.

Bergets nåværende kontrakt med Malmö utløper ved årsskiftet og så langt har ingen ny avtale kommet på plass. Det gir naturligvis grobunn for spekulasjoner rundt hadelendingens framtid.

Berget har spilt i Malmö de tre siste årene. Det betyr at han fra og med 2018 ikke lenger har krav på de skattefordelene som såkalte utenlandske eksperter kan gjøre krav på de 36 første månedene som arbeidstakere i Sverige.

Ifølge Expressen betyr det at dersom Malmö ønsker å tilby Berget en ny kontrakt tilsvarende den han nå har hatt, må klubben ut med ti millioner kroner mer enn sist.

Brøndby satser på sin side hardt for å bryte klubbens titteltørke. I øyeblikket ligger laget på andreplass i superligaen, kun ett poeng bak ledende Midtjylland. Hovedstadsklubben skal være på jakt etter spillere som kan forsterke laget etter vinterpausen.

I Malmö skal man samtidig ikke ha gitt opp å forlenge med Jo Inge Berget.