Marco Silva har en fortid som trener i blant annet Olympiakos. Marco Silva har en fortid som trener i blant annet Olympiakos. Foto: PAUL HANNA / X00122

Dette er Henriksen og Diomandes nye sjef

Portugiser tar over Hull, melder Sky Sports.

Portugisiske Marco Silva (39) er Adama Diomande, Markus Henriksen og resten av Hull-lagets nye manager. Det bekreftet kubben torsdag.

Silva tar med seg João Pedro Sousa som assistenttrener, Gonçalo Pedro som førstelagstrener og Coach Hugo Oliveira som keepertrener.

– Marco er en ung trener som har imponert oss med sin filosofi og spillestil. Vi føler dette er en modig og spennende ansettelse og målet er å beholde klubbens status som Premier League-klubb. Marco bringer inn sitt eget støtteapparat som alle har spilt sin del i hans nylige suksess, sier Hulls visedirektør Ehab Allam til klubbens hjemmeside.

Silva kommer fra trenerjobben i Olympiakos hvor han trakk seg i fjor sommer av «personlige grunner».

Silva har tidligere trent Estoril og Sporting Lisboa i hjemlandet.

Diomande og Henriksen får en ny sjef å imponere for å få spilletid, men det kan bli flere å konkurrere mot før januarmåned og overgangsvinduet er stengt, skal en tro Allam.

– Vi jobber allerede hardt med Marco og hans apparat for å hente inn noen nøkkelforsterkninger til vår stall i løpet av overgangsvinduet.

(©NTB)