Her havner skoen til Zlatan i ansiktet på Seamus Coleman. Her havner skoen til Zlatan i ansiktet på Seamus Coleman. Foto: NTB Scanpix

Zlatan svarer på kritikk: - Tro meg, jeg vet hvordan jeg sparker noen i hodet

Den svenske stjernen fnyser av anklagene.

Rett etter kampslutt var det Fellaini som var i fokus etter at han forårsaket en klønete straffe til Everton. Kampen endte til slutt 1–1 etter at Leighton Baines reddet det ene poenget for hjemmelaget fra krittmerket . Zlatan Ibrahimovic scoret Uniteds mål.

Men i ettertid er det ikke bare målet som har ført til diskusjoner rundt Ibrahimovic. Nå spekulerer flere engelske medier i at svensken kan bli straffet for en episode som skjedde like etter pause.

Årsaken er en hendelse like etter pause. Zlatan løp ned Everton Seamus Coleman, og da begge lå på bakken havnet foten til Zlatan i ansiktet på forsvarsspilleren. Everton-spilleren fikk tydelig vondt etter sparket, og ble byttet ut like etterpå.

Gary Neville, ekspert i Sky Sport, mener at hendelsen var svært stygg, og at svensken var heldig som slapp unna uten kort. Men det engelske fotballforbundet kan straffe spillere i ettertid som hendelser som dommeren ikke oppfatter. Svensken har fått fem gule kort tidligere i sesongen for klubben han kom til i sommer.

Zlatan selv bare fnyser av anklagene om at sparket var gjort med vilje.

– Det var en fysisk kamp og Everton spilte tøft. Jeg hørte at noen av kommentatorene sa jeg hadde sparket noen i hodet med vilje, men det var en 50–50-duell og han dro meg ned. Tro meg, om jeg ville sparket noen i hodet... Jeg vet hvordan man sparket så hardt i hodet at de besvimer. Det er alt jeg vil si om det, sier Zlatan til MUTV ifølge Manchester Evening News.

De tre siste kampene har endt 1–1 for Manchester United. De ligger på sjetteplass i ligaen.