Andreas Hagen i kamp mot Aalesund denne sesongen. Andreas Hagen i kamp mot Aalesund denne sesongen. Foto: Jon Olav Nesvold / BILDBYR N NORWAY

Nøkkelspiller forlater Jerv: – Det blir spesielt

Siden 2008 har Andreas Hagen vært en viktig mann for Jervs klatring på tabellen. Nå bytter han klubb.

Jerv-spiller Andreas Hagen går neste år ned en divisjon, og skal spille for Fredrikstad.

– Jeg gleder meg veldig til å spille for Fredrikstad. Det er et veldig profesjonelt opplegg med en fantastisk entusiasme rundt klubben som jeg ønsker å være en del av. Så håper jeg selvfølgelig at vi klarer et opprykk til OBOS-ligaen. Med familieforøkelse på gang i mars passer det også fint å komme seg nærmere familien, sier Hagen til FFKs nettsider.

Den tekniske midtbanespilleren kom til Jerv da klubben var i 3. divisjon i 2008. Siden har han, avbrutt av et opphold i danske Viborg, vært med på å spille laget opp i norsk toppfotball.

— Det blir spesielt å forlate Jerv. Jeg må innrømme det. Jeg tror jeg ladet mobilen tre ganger i går, fordi det tikket inn så mange meldinger. Åtte år er ganske lenge i en klubb, og jeg har blitt kjent med veldig mange, sier Hagen til Fædrelandsvennen.

– Det har vært et hjem for meg i mange år, og jeg har opplevd mye, sier han.

32-åringen står oppført med 18 mål på 13 kamper for Jerv.

– Andreas er en spiller som både på banen og i garderoben har bidratt enormt til klubbens sportslige utvikling de seneste årene, skriver Jerv på sine nettsider.