Ny podkast: Mistet hodet og truet med å knekke motstanderens bein: - Ankler og kne skulle ryke

Torbjørn Kallevåg er ukens gjest i podkasten Sunnmørsposten.

Torbjørn Kallevåg innrømmer at han kan slite litt med temperamentet når det koker på banen. Torbjørn Kallevåg innrømmer at han kan slite litt med temperamentet når det koker på banen. Foto: Marius Simensen

Sunnmørsposten er tilbake med årets fjerde utgave av podkasten Sunnmørsball. Denne gangen måtte vi gjøre opptaket via Teams ettersom AaFK-spillerne lever under et strengere smittevernsregime enn tidligere, som hindrer at spillerne kan stille opp i studio som vanlig.

Tarjei Omenås og Kristian Stenerud har i denne utgaven fått besøk av Torbjørn Kallevåg, som ble hentet til klubben i starten av februar etter å ha spilt for Lillestrøm forrige sesong. Han snakker om den første tiden i AaFK, hans forventninger til sesongen og hvor lang venting på sesongstarten har vært.

Vi har også, som vanlig, gravd litt i Kallevågs fortid og sjekket hva tidligere lagkamerater har av gode historier om AaFK-spilleren. En av dem handler om hvordan Kallevåg reagerte da en motstander, som er sunnmøring, forsøkte å filme seg til et straffespark forrige sesong. AaFK-spilleren avslører også at han har kjørt i grøfta flere ganger i vinter.

Hør podkasten her eller i din foretrukne podkastavspiller:

Torbjørn Kallevåg var gjest i podkasten Sunnmørsball, som denne gangen måtte foregå via Teams. Foto: Skjermdump