Liverpool nærmer seg et historisk seriegull. Trener Jürgen Klopp kjente likevel på en uro da forslaget om å nullstille sesongen kom på bordet. Liverpool nærmer seg et historisk seriegull. Trener Jürgen Klopp kjente likevel på en uro da forslaget om å nullstille sesongen kom på bordet. Foto: Jon Super / AP

Klopp: – Jeg ble bekymret da forslaget om å annullere Premier League ble presentert

Liverpool nærmer seg et historisk seriegull. Trener Jürgen Klopp kjente likevel på en uro da forslaget om å nullstille sesongen kom på bordet.

Søndag kveld er det duket for Merseyside-derby mellom Everton og Liverpool på Goodison Park. Vinner de rødkledde den kampen, samt hjemmeoppgjøret mot Crystal Palace på onsdag, er klubbens første ligatittel på 30 år et faktum.

Liverpool-trener Jürgen Klopp har gått i manesjen for at sikkerheten må komme først når fotballen skulle starte opp igjen. Det var lenge uvisst hva som skulle gjøres med ligafotballen i England og de andre store landene i Europa.

Tyskeren innrømmer likevel at han ble bekymret da forslaget om å annullere sesongen og ikke kåre en vinner ble presentert.

– Jeg ble bekymret da ryktene kom. Det var psykisk belastende å høre om det, og det hadde vært veldig tungt å ikke kåre en vinner. Jeg ble veldig glad da det ble bestemt at vi kunne starte opp igjen, sa han på fredagens pressekonferanse før derbyet.

– Vi tror ikke på at vi har vunnet enda. Vi må ut og gjøre jobben, fortsatte han.

Liverpool har 82 poeng etter 29 kamper, mens annenplasserte Manchester City har 60 poeng etter like mange kamper.