MÅLSCORER: Raheem Sterling har scoret mange viktige mål for Liverpool i år. MÅLSCORER: Raheem Sterling har scoret mange viktige mål for Liverpool i år. Foto: Andrew Yates, Reuters

Liverpool-Sterling sa nei til 1 million i ukelønn: - Jeg er ikke grådig

Raheem Sterling forsvarer seg selv etter at han avviste Liverpools tilbud om ny kontrakt. 20-åringen er koblet til flere store klubber.

Liverpool håper i det lengste Sterling skriver under på en ny kontrakt, men den hurtige angrepsspilleren vil ikke forhandle videre før sesongen er over.

Kontrakten hans går ut om to år, og ifølge britiske medier har klubben tilbudt ham en ny verdt mer enn én million kroner i uken.

— Det handler ikke om penger i det hele tatt, og det har det aldri gjort. Jeg snakker bare om trofeene jeg ønsker å vinne. Det er alt, sier han i et intervju med BBC.

Intervjuet ble for øvrig gjort uten klubbens godkjenning.

De langvarige forhandlingene har ført til kritikk mot unggutten, men Sterling sier han ikke er grådig.

— Jeg vil ikke bli sett på som en grådig 20-åring. Jeg vil bare bli sett på som en ung gutt som elsker å spille fotball og som gjør alt for laget, sier han.

Sterling kom fra QPR i 2010, og har allerede rukket å bli én av Liverpools beste spillere. Han har blitt flyttet en del rundt på banen denne sesongen, men har likevel seks seriemål. Det er mest i Liverpool, og han er toppscorer sammen med kaptein Steven Gerrard.

Ifølge engelske medier følger flere klubber forhandlingene med argusøyne, og spesielt Real Madrid og Manchester City skal ønske Sterling.

Liverpool-manager Brendan Rodgers har tidligere sagt han er sikker på at Sterling forlenger med klubben. (©NTB)