Lars Bohinen likte svært dårlig at Start-spillerne var tøffe i taklingene i 2. omgang.

Lars Bohinen likte svært dårlig at Start-spillerne var tøffe i taklingene i 2. omgang. Foto: Anders Hoven, Digitalsport

Bohinen reagerer på tøft Start-spill: – Taklingene gikk over streken

Lars Bohinen og Oddbjørn Lie mener Start spilte i overkant tøft, mens Tobias Christensen synes ikke det er noen grunn til å sutre.

Start-Aalesund 0–0

I en relativt kjedelig kamp med få målsjanser, ble det likevel god temperatur i 2. omgang etter flere tøffe taklinger. Spesielt da Start-spiller Afeez Aremu heiv seg inn i en hard takling i stor fart mot Erikson Spinola «Nenass» Lima, uten at dommeren dømte frispark, reagerte både Bohinen og AaFK-spillerne kraftig.

– Det var et par taklinger der Start-spillerne gikk inn med ganske stor fart, som jeg reagerte på. I slike situasjoner mener jeg dommerne må bli flinkere til å beskytte spillerne, sier Lars Bohinen.

– Menneskelig å reagere

Etter den taklingen kokte det godt hos begge lags spillere, og den ble laget flere frispark av det unødvendige slaget i minuttene som fulgte.

– Jeg synes de gikk over streken, for det var tre-fire taklinger med voldsom kraft, som utsatte våre spillere for fare. Jeg synes det er menneskelig å reagere når slike ting skjer, spesielt når det ikke blir frispark og kort etter den taklingen «Nenass» ble utsatt for. Den var utrolig unødvendig, mener Oddbjørn Lie.

Aremu selv så ikke noe galt i den taklingen.

– Det var ikke en stygg takling, jeg tok ballen. Så jeg synes ikke det er frispark, sier han.

– Ingenting å sutre over

– Jeg synes det var en god takling, men jeg må se den på nytt for å kunne si om det var frispark. Jeg hørte de sa vi var litt over streken. Vi var kanskje litt stygge, men det er ok. Jeg vil ha aggressivitet i laget mitt, sier Mark Dempsey.

Heller ikke Tobias Christensen synes taklingen på AaFK-spilleren var i overkant.

– Det var et par tøffe taklinger, og det fyres noen meldinger mellom lagene. Det er sånn det skal være. Vi har et par tøffe taklinger, og de har noen. Så de har ingenting å sutre over, sier Christensen.