Lionel Messi stiller sjelden opp på pressekonferanser, men gjorde et unntak i forkant av cupfinalen med Barcelona. Lionel Messi stiller sjelden opp på pressekonferanser, men gjorde et unntak i forkant av cupfinalen med Barcelona. Foto: ALBERT GEA / X01398 / NTB Scanpix

Messi: – Liverpool-kampen en av de verste opplevelsene i karrieren

Barcelona-stjernen Lionel Messi måtte svare om kollapsen mot Liverpool i mesterligaens semifinale da han møtte pressen fredag.

Etter å ha vunnet 3-0 mot engelskmennene i Spania, ble Barcelona feid av banen med 4-0 i England tidligere denne måneden. Liverpool scoret tre mål etter pause. Dermed ble det ingen finale for Messi & Co. Historien gjentok seg. Sesongen før var det Roma som snudde på hjemmebane og sendte katalanerne ut av turneringen.

Fredag stilte Messi på pressekonferansen før lørdagens cupfinale mot Valencia i Sevilla. Selv om klubben spiller finale lørdag, ble også tapet for Liverpool et stort tema. Messi har ikke uttalt seg stort siden hans lag ble slått ut på Anfield. Fredag holdt han ikke tilbake om hvor tungt nederlaget var.

Lionel Messi fikk en blytung kveld på jobb da hans Barcelona ble slått ut av mesterligaen av Liverpool tidligere denne måneden. Foto: Dave Thompson / AP / NTB scanpix

– Vi må beklage for den andre omgangen i Liverpool. Ikke på grunn av resultatet, men hvordan det så ut. Det var en av de verste opplevelsene i karrieren min, sier Messi ifølge BBC.

Til tross for nok en mesterligafiasko, kan sesongen med to titler for storklubben. Seriegullet er allerede sikret. Lørdag venter Valencia i finalen i Copa del Rey. Kampen spilles i Sevilla.

– Å vinne cupen ville vært den beste måten å avslutte sesongen på, sier Messi.