JERV-JUBEL: Ulrik Berglann (smilende, i midten) har her nettopp scoret et strålende mål. Her blir han gratulert av Kristoffer Tønnesen (f.v.), Joachim Edvartsen (delvis skjult), Jakob Ertzeid Toft, Dennis Antwi, Nils Petter Andersen og Tobias Collett. JERV-JUBEL: Ulrik Berglann (smilende, i midten) har her nettopp scoret et strålende mål. Her blir han gratulert av Kristoffer Tønnesen (f.v.), Joachim Edvartsen (delvis skjult), Jakob Ertzeid Toft, Dennis Antwi, Nils Petter Andersen og Tobias Collett. Foto: Sondre Steen Holvik

Offensiv Sandstø: - Jerv skal angripe med mye fart

Jervs offensive rekke viste i treningskampen mot Start noe av det man kan vente seg av laget den kommende sesongen.

START – JERV 1-1 (0-0)

— Vi skal spisse det vi har av talent i laget, og bli bedre til å ta de overgangene vi får og de valgene vi tar. Vi skal angripe med mye fart, sier Jerv-trener Arne Sandstø etter 1-1 mot eliteserielaget Start i en treningskamp i Sørlandshallen fredag.

Flere ganger gjennom kampen fikk de fremmøtte i Sørlandshallen se kantspillerne Ulrik Berglann og Dennis Antwi – og deres lagkamerater – utfordre Starts bakre firer. Og det med stor hurtighet.

— Vi har mange spillere oppe i banen, og mye fart det. Det er en av de forsene vi ønsker at skal bli enda farligere, sier Jerv-treneren.

Kanonscoring

En som trives veldig godt i Sandstøs 4-3-3-system er tidligere Jervs nyeste signering, tidligere Bodø/Glimt-spiller Ulrik Berglann. Flere ganger satte han fart mot Starts forsvarsrekke, og med snaue kvarteret igjen på klokka fikk 23-åringen drømmetreff like utenfor 16-meteren.

Ballen føk som en rakett forbi Start-keeper Sean McDermott.

— Det var en bra scoring. Jeg er fornøyd med den, sier Berglann, og legger til:

— Jeg synes vi fremsto godt som lag i denne kampen. Dette lover bra, siden vi ennå bare er i midten av februar.

— Det var mange gode bevegelser. Ulrik kunne spilt til både Joachim (Edvartsen) og Jakob (Ertzeid Toft), men valgte å skyte selv. Det var en flott avslutning, sier trener Sandstø.

Prestasjonene svingte

Både Start og Jerv hadde hver sine perioder i treningskampen fredag. Jerv åpnet kampen best, men Start tok mer og mer over utover i 1. omgang. Samme var tilfellet etter pause. Begge lag hadde sine perioder.

Med snaue 20 minutter igjen av kampen steg Start-innbytter Lars-Jørgen Salvesen til værs og stanget inn et nydelig innlegg fra Robert Sandnes.

Men like etter satte Berglann fart og smalt inn utligningen. Dermed endte det 1-1 i Sørlandshallen.

Vis fakta ↓
Start – Jerv 1-1 (0-0)