AVGJORDE: Med bare overtiden igjen av kampen moste Henriksen ballen opp i nettaket. AVGJORDE: Med bare overtiden igjen av kampen moste Henriksen ballen opp i nettaket. Foto: NTB scanpix/skjermdump Hull Daily Mail.

Lokalavisens dom over Henriksen: «Viste glimt av en drivende spillestil»

Markus Henriksen hylles på spillerbørsen etter matchvinnerscoring i debuten.

Det er vanskelig å få en bedre regissert debut. Markus Henriksen startet ligacupkampen mot Stoke, og leverte en mer enn godkjent kamp. I slutten av første omgang fant han Ryan Mason som scoret på volley.

Henriksen avsluttet også kampen på best mulig vis. På overtid fikk han ballen på ti meter, og satte den knallhardt opp i nettaket. Dermed leverte han både en assist og mål i debuten.

LES OGSÅ:

Matchvinner

Med det gikk Hull videre i ligacupen. Og Henriksen kunne gå av banen som matchvinner. I den britiske lokalavisen Hull Daily Mailblir trønderen belønnet med en sjuer på børsen. Bare keeperen David Marshall, som også debuterte, får bedre karakter enn nordmannen.

LES OGSÅ:

— Drivende spillestil

Dette skriver Hull Daily Mail om nordmannens prestasjon.

«Nordmannens første møte med engelsk fotball kom med en assist til Masons fabelaktige utligningsmål. Viste glimt av en drivende spillestil på midtbanen, men mest imponerende var det at han avgjorde helt på slutten av kampen.»

De mener at nordmannen, sammen med en av de andre debutantene Ryan Mason, ikke kunne fått enbedre start på karrieren sin i Hull.

Adama Diomande startet kampen på benken, men kom inn på overtid av kampen.