Philippe Coutinho er ikke med i Liverpools kamptropp til lørdagens bortekamp mot Manchester City. Philippe Coutinho er ikke med i Liverpools kamptropp til lørdagens bortekamp mot Manchester City. Foto: Andre Penner / AP / NTB scanpix

Klopp vraker Coutinho mot City

Liverpool-manager Jürgen Klopp har ikke inkludert omstridte Philippe Coutinho i lørdagens kamptropp mot Manchester City.

Coutinho har fortsatt ikke vært på banen for Anfield-klubben siden sesongen startet. Han ønsket seg bort, og Barcelona var på banen, men Liverpool nektet å selge midtbanestjernen.

Den siste uken har Coutinho fått to innhopp for Brasil i VM-kvalifiseringen, men Klopp mener han ikke er klar til å spille den tøffe bortekampen mot City.

– Vi må forberede ham på resten av sesongen, og det er ganske krevende med tanke på kampprogrammet vårt. Han var enig, han ville ikke spille kun 15 minutter, sa Klopp på en pressekonferanse fredag ettermiddag.

Liverpool og Manchester City har begge startet sesongen bra med sju poeng fra de første tre seriekampene. Begge skal også spille i mesterligaen, som starter neste uke.