Erling Braut Haaland gikk målløs av banen da Manchester City vant 1–0 mot Arsenal.

Mens Haaland spilte hele kampen fikk Martin Ødegaard kun spille de siste tjue minuttene av oppgjøret, uten at han klarte å snu kampen for Arsenal.

Og kampen fikk enda et skandinavisk element.

For etter ti minutter havnet Haaland i en duell med Arsenal-keeper Matt Turner. Ballen dalte ned på drøye 25 meter, og med keeper langt ute forsøkte Haaland seg på et frekt brassespark, men Takehiro Tomiyasu fikk avverget.

– Det var en kvart Zlatan, sa Viaplay-kommentator Lars Tjærnås om forsøket.

Også på Twitter vekket forsøket assosiasjoner til svenske Zlatan Ibrahimovics brassemål mot England i 2012.

Se Ibrahimovics mål her:

Etter en time spill løsnet det for hjemmelaget. Jack Grealish spilte ballen videre til Nathan Aké i feltet, som på kontrollert vis plasserte ballen i det lengste hjørnet. Nederlenderen fikk prisen for banens beste.

– En gang får han gi den til meg og så får jeg gi den til ham neste gang, sa Aké om Haaland, i intervju med Viaplay etter kampen.

Drøye ti minutter senere ble Ødegaard byttet inn, men City holdt unna.

Neste motstander for Haaland og City blir bestemt etter at alle kampene i den fjerde runden er avgjort.