Les hele denne saken i Sunnmørspostens papirutgave torsdag

– Kristine er blant de største talentene i regionen. Jeg tror hun ligger godt an til å bli tatt ut til J16-landslaget kommende sesong, spår Sindre Ryssevik.

I tillegg til å være keepertrener i Fortuna er han tilknyttet regionslaget og har således god oversikt over denne aldersgruppen.

Les også: Fortuna har fått ny trener

Beskjeden hovedperson

Leine vil imidlertid ikke forskuttere med noe som helst.

– Jeg vil helst ikke uttale meg om det. Spør meg igjen neste år, sier hun, før hun trekker på smilebåndet. – Men jeg tror jeg ligger godt an, smiler Skodje-jenta, som også har spilt for Spjelkavik. Norway Cup.

Les flere fotballnyheter på smp.no

Senest i sommer var hun med Vikas J16-lag til Norway Cup, hvor de kom helt til finalen. For å få ytterligere utfordringer ble Fortuna neste stopp.

«Baybyene»

Sammen med jevngamle Olivia Helgesen har de fått tilnavnet «babyene» i Fortuna-leiren. Likevel legger hun ikke skjul på at de har blitt tatt veldig godt i mot.

–Det er en veldig kjekk gjeng som tar vare på hverandre. Da jeg fikk rødt kort mot Alta i en kamp i høst, som er av mine tyngste øyeblikk på fotballbanen, støttet og hjalp de meg veldig, forteller Leine.

Hun har allerede opplevd mye på fotballbanen, og utsiktene for fremtiden er lyse. På sikt er målet A-landslagsspill.

– Om ti år ser jeg for meg at jeg spiller for Norges A-landslag. Det er i hvert fall det som er drømmen, avslutter hun.

gjestetrener. Kjetil Rekdal steppet inn som trener for Fortuna-jentene på tirsdagens trening, og spillerne hørte respektfullt etter hans råd. Foto: Eskild Flydal