Fortuna tapte sin andre seriekamp for sesongen borte mot Øvrevoll Hosle i dag 1–0. Trener Magne Elde er skuffet over at laget ikke klarte å ta med seg poeng hjem igjen.

– Vi bør absolutt ha med oss poeng herfra, det er det ingen tvil om. Det er litt bittert at vi går på et tap, sier han til Sunnmørsposten.

Tapte 1-0

Aida Rajic scoret kampens eneste mål etter 14 minutters spill. Målet kommer etter en corner som Fortuna ikke fikk klarert.

–Vi startet kampen bra, men så fikk motstanderen en del dødballer og klarte å legge et trykk på oss. Utover omgangen løfter vi oss og kommer alene med keeper to ganger uten å score, sier Elde.

Fortuna best i andre

Ifølge treneren var Fortuna det klart beste laget i 2. omgang, og hadde to-tre store muligheter til å utligne. Fortuna hadde kun med seg to innbyttere til dagens kamp

–Vi har vært utrolig sårbare ettersom vi har hatt skader, sykdom, landslagssamling og konfirmasjon, sier Elde.