Fortuna-trener Magne Elde var helt oppgitt etter 1-2 for svakt plasserte Fart fra Hedmark i en sein kveldskamp på Color Line stadion lørdag.

Gjestene scoret to ganger før pause, det første på en gedigen keepertabbe av Kristine Leine, midtstopper til vanlig som måtte steppe inn som målvakt da Lill Yvonne Karlsrud ble sjuk fredag kveld og var uaktuell til kampen.

Midtstopper Kristine Leine måtte steppe inn som keeper på kort varsel og åpnet kampen med ei kjempetabbe.

- Uff, for en tabbe av meg, sa Leine som bommet regelrett på ballen rett utenfor 16-meteren og Camilla Bekkevold spaserte ballen i åpent bur.

0-2 kom på et korrekt idømt straffespark som Sigrid Lierhagen satte inn, like før pause.

74 minutter ut i kampen reduserte Fortuna til 1-2 ved Camilla Erik på en heading etter hjørnespark, men hjemmelaget maktet ikke å skape målsjanser som kunne gitt uavgjort i en lidelse av en kamp å overvære.