- Vi var fullt på høyde med dem, bare så synd de scoret et så enkelt mål. Der mistet vi konsentrasjonen, samtidig som vår nye keeper Ine Otnes var litt uheldig, sa treneren.

Og det var hun. 21-åringen Otnes sto ute på straffefeltet da Cecilie Falck sendte av gårde et håpefullt skudd fra 30 meter. Ballen gikk over Ine og dalte inn i det åpne målet.

- Alt gikk i grunnen greit, bortsett fra det irriterende baklengsmålet. Jeg sto feilplassert der, sa den tidligere Sunndal-keeperen. Som ikke var skremt over nivået, og som ellers i kampen sto trygt og godt.

Fortuna hadde minst like mange gode tilbud som gjestene. Camilla Ervik skjøt over fra sju meter, og et herlig raid av Kristine Leine brakte henne helt alene mot keeper. Men så valgte hun å sentre istedenfor å avslutte selv, og dermed rant sjansen ut i ingenting.

Grand Bodø trenes av den tidligere storspilleren Tom Kåre Staurvik (ex. Glimt og Rosenborg), og Staurvik roste Fortuna etterpå.

- Det beste laget vi har møtt til nå. Jeg ser jo at de er veldig unge, men sannelig hadde de noen «perler» på laget sitt. De kan komme til å gjøre livet surt for oss framover i sesongen, tror Staurvik.