I forrige uke virket det som at Kasper Skaanes skulle bli AaFKs neste signering, men den gikk til slutt i vasken etter at Brann-spilleren ikke besto den medisinske sjekken. Sunnmørsposten skrev også at klubben hadde lagt inn bud på Ask Tjærandsen-Skau, men det er foreløpig ikke blitt en avtale der heller.

Klubben har så langt bare signert Kasper Lunding og Kristoffer Barmen, men det skal fortsatt inn tre-fire nye spillere i utgangspunktet. En av posisjonene det er mest prekært å forsterke i, er høyre vingback, der Simen Rafn og Petar Golubovic har forsvunnet i forhold til forrige sesong.

AaFK har sett på flere muligheter til å forsterke seg der. En av spillerne de gjorde et framstøt mot, var Haugesund-spiller Thore Pedersen, men han skrev i forrige uke under for Brann.

Tidligere Nilsen-elev

Slik Sunnmørsposten forstår det, er den færøyske landslagsspilleren Gilli Rólantsson en høyre vingbacker som Lars Arne Nilsen kan tenke seg. Høsten 2016 ble 30-åringen hentet til Brann fra Aalborg i Danmark, og den gangen var det nettopp Nilsen som var trener i Brann.

Forsvarsspilleren fikk med seg over 100 kamper for de rødkledde fra Bergen, men de to siste sesongene har han spilt for Odd. Han fikk flere tilbud fra klubben om å forlenge, men da valgte han å takke nei for å se hvilke andre muligheter som dukket opp.

I forrige uke skrev avisa Varden, som holder til i Skien, at det skal ha vært snakket om en retur til Odd. Men Ifølge avisa var det lite som tydet på at det kom til å skje.

Treningsleir lørdag

Lørdag reiser AaFK til spanske Marbella på en ti dager lang treningsleir, der det venter to kamper mot Brann og Sandefjord. I forrige uke uttalte Lars Arne Nilsen til Sunnmørsposten, at han ønsket å ha på plass noen nye fjes til den turen.

På spørsmål om hvor det hastet mest med å få på plass forsterkningen, sa han vingback og på midtbanen. Han nevnte også at det kunne bli et enklere overgangsmarked når de fleste andre overgangsvinduene stenger 31. januar.

Sportssjef Bjørn Erik Melland ønsker ikke å kommentere denne saken.