Da Messi omsider kunne løfte det etterlengtede VM-trofeet, postet verdensstjernen en bildeserie fra finalethrilleren mot Frankrike og feiringen i etterkant.

Innlegget har nå nådd over 58 millioner likerklikk, og er dermed det mest likte innlegget noensinne på det sosiale mediet.

Bildeserien, hvor Messi viser frem VM-pokalen og feirer sammen med de andre argentinske verdensmesterne, er nå mer likt enn det såkalte «Instagram-egget», som har hatt verdensrekorden i nesten fire år.

Egget fra kontoen «world_record_egg» gikk viralt på nyåret i 2019 og tok rekorden som mest likte innlegg foran Kylie Jenners baby-bilde.

Bortsett fra Instagrams egen Instagram-konto, er det kun Cristiano Ronaldo (37) som har flere følgere enn Messi på det sosiale mediet. Messi har 400 millioner følgere, og er faktisk over 100 millioner følgere bak Ronaldo. Likevel har Messi nå det mest likte innlegget.

Bak det famøse egget, som hadde rekorden for flest «likes» i over 1430 dager, er Ronaldo på tredjeplass med 42 millioner likerklikk på bildet som ble publisert med nettopp Messi i forkant av VM i Qatar: