Målsjanser: 7–6. Pause: 0–0. Tilskuere: 0 på Ernst Happel Stadion. Mål: 0–1 (61) Ghayas Zahid (Veton Berisha), 1–1 (90+4) Adrian Grbic (Marko Arnautovic). Gult kort: Ø: Stefan Ilsanker N: Mats Møller Dæhli, Julian Ryerson, Daniel Granli.Dommer: Benoît Bastien, Frankrike – 6 poeng

ANALYSEN

En kaotisk oppladning endte med at Norge stilte med et «nødlandslag» til kampen mot Østerrike. Det så imidlertid ut som alt annet enn det i den første omgangen, hvor Norge var det beste laget i Wien. Med en kolossal arbeidsinnsats gikk vikarpoolen til konstituert landslagssjef Leif Gunnar Smerud respektløst til verks og skapte flere store muligheter, men klarte ikke å få ballen i mål før hvilen. Etter pause rystet derimot Norge østerrikerne da Ghayas Zahid bredsidet innlegget fra Veton Berisha via keeper Pervan og i mål. Norge måtte score én gang til for å sikre gruppeseieren i Nations League, men greide ikke produsere sjanser etter ledermålet. Det gjorde derimot Østerrike, men ballen gikk enten over, utenfor eller på en strålende Per Kristian Bråtveit i Norge-målet. Djurgården-keeperen holdt nullen frem til overtid. Da spilte Østerrike seg gjennom, stjerneduoen Alaba/Arnautovic rullet opp til innbytter Grbic, og han feide inn 1–1 i lengste hjørne nesten fire minutter på overtid.

NORGE (4–4–2):