Moi hadde assist på det første målet, mens han banet vei for vinnermålet med et akrobatisk saksespark som ble reddet på strek før Adams satte inn returen.

Southampton fikk en fryktelig start da laget klønet det til på en Lincoln-corner før det var spilt to minutter. Ainsley Maitland-Niles prøvde å klarere, men sleivet i stedet ballen i en høy bue mot eget mål. Keeper Gavin Bazunu skulle slå ballen ut, men presset av Paudie O'Connor dyttet han den i stedet inn i nettet.

Gjestene fra midten av tabellen i 1. divisjon virket innledningsvis mye friskere enn et Southampton-lag som spilte sin første tellende kamp på over fem uker.

I det 25. minutt ble det likevel utligning, takket være en fin assist fra Moi og en ikke helt våken linjemann. TV-bildene viste at Adams var offside da Moi slo innlegget spissen nikket i mål, men det er ikke VAR i ligacupen, og scoringen ble stående.

I det 74. minutt tok Moi fram en akrobatisk volleyavslutning på innlegg fra Theo Walcott, men Joe Walsh reddet på streken. Adams reagerte lynraskt og satte inn returen fra kloss hold.