24-årige Bryndis Lara Hrafnkelsdottir fra Island har nemlig skrevet under for ålesundsklubben, og har allerede flyttet hit fra sagaøya. Og Fortunas ferske islandske trener Helena Olafsdottir er kjempefornøyd.

– Vi har faktisk ikke hatt en eneste keeper på treningene våre til nå i vinter, og det er håpløst. Nå har vi fått Bryndis, men vi må ha en keeper til. Forhåpentligvis finner vi ei lokal jente som makker til Bryndis, forteller Helena.

Som mener at Bryndis Hrafnkelsdottir er den fjerde beste keeperen på Island.

- Hun er rangert rett bak de tre som nå er på A-landslaget, og jeg føler meg trygg på hennes kvaliteter, lover treneren.

Fortuna har også fått en rekke andre nykommere i det siste. Hedda Stokkeland og Iselin B. Krohn er kommet fra Molde FK, Vivian Saadi fra Sykkylven, Eli Melseth har returnert fra et opphold i Vålerenga, mens Adeline Austdal og Malin Sunde kommer fra Spjelkavik.

- Alle disse er veldig talentfulle, men også veldig unge. Vi kan ikke forvente stabilt gode prestasjoner fra alle disse, men på sikt blir de gode. Jeg har sett etter en rutinert spiller fra Island, men foreløpig uten hell. Men vi har ikke gitt opp, smiler Helena Olafsdottir.

Gjør som over 21.500 andre - følg smp.no på Facebook

<strong>Ny keeper:</strong> Her er hun, Fortunas nye førstekeeper. 24-årige Bryndis Lara Hrafnkelsdottir er blant Islands beste damekeepere, og hun er en av mange nye i Fortuna-stallen. Men Fortuna kommer til å stille med et purungt lag på bana i årets 1. divisjon.