Søndag venter Kongsvinger på bortebane for Fortuna, som ramlet under nedrykksstreken med dette braktapet.

– Kongsvinger, som vi møter nå, har tapt mot Fart og Amazon i sine to siste kamper, de to vi kjemper mot for å holde oss. Men nå får trolig KIL tilbake sine to gode spisser, som har vært ute en stund med skade. Men vi må jo bare satse alt på å slå dem, for nå er vi virkelig i beit for poeng, fastslår trener Svein Arne Sunde.

Som har hatt en tung uke etter Byåsen-tapet.

– Det er mange som har sterke meninger om hvorfor vi tapte og hva som må gjøres, men dette er stort sett folk som ikke følger laget så tett som det vi trenerne gjør. Så jeg håper vi får gjøre jobben vår så godt vi kan, det er ingen som er mer sultne på at vi skal berge oss enn det vi er, sier Sunde.

Nok en gang må Fortuna stille et redusert mannskap. Nå er nemlig trioen Ida Kroken, Mia Sæbø og Stine Reite bortreist på klassetur, mens Sundes datter Katarina Sunde er ute for sesongen med sin kneskade.

– Det blir kanskje plass til årsdebut for Helene Vattøy på midtstopperplass. Hun er en spennende spiller, mener han.

Fortuna har ett poeng opp til berging, og ett eller tre poeng på Gjemselunden hadde vært utrolig viktig for ungjentene. Og i sesongens siste kamp kommer bunnrival Amazon Grimstad på besøk til Ålesund.