Det norske kronprinsparet Haakon og Mette-Marit var blant annet på plass i Paris for å bevitne det historiske norske idrettsøyeblikket.

Kronprins Haakon kom lørdag hjem fra en ekspedisjon på Grønland, og har deretter tatt seg til Paris for å overvære finalen i den prestisjetunge turneringen.

Han og kronprinsessen smilte og heiet fra første rad, og hadde tatt på seg finstasen for anledningen.

De var ikke de eneste kongelige som har tatt turen til hovedbanen på Philippe-Chatrier.

Selveste Kong Felipe VI av Spania var også tilstede for å heie frem Nadal. Bilder viste han og kronprinsesse Mette-Marit hilse og smile.

En rekke kjente ansikt var også på plass: Skuespiller Hugh Grant og Demi Moore, og stjerneparet Sienna Miller og Oli Green - for å nevne noen.

Se alle kjendisene på tribunen i bildegalleriet:

Skuespiller Michael Douglas hadde denne dagen fattet interesse for mer enn bare tennis - bilder viser nemlig at han tittet ned på de kongelige som satt noen rader foran han.

«Klar for Roland Garros final 2022» skrev Anette Bjerke på sin Instagramhistorie. Hun er sammen med investor Arne Fredly og postet et bilde av de to fra tribunen.

Bayern Munchen-stjernen Robert Lewandowski ble også spottet på tribunen, ved siden av PSG-spiller Marco Verratti. Lewandowski har nylig sagt at han ikke vil spille for Bayern lenger - og er trolig på utkikk etter en ny arbeidsgiver i Paris.

– Min epoke i Bayern er over. Jeg ser ingen mulighet til å fortsette å spille for denne klubben lenger, sa den polske spissen sist uke.

Borussia Dortmund-stopper Mats Hummels sitter også på raden bak skuespiller Hugh Grant.

Finalen i French Open er vanligvis fylt opp med kjendiser i publikum da Paris er en yndet destinasjon i juni. Tidligere år har amerikanske stjerneartister som Beyonce og Jay-Z dukket opp, og idrettsstjerner fra andre idretter som basketball og fotball tar gjerne også turen, som Tony Parker og Zinedine Zidane.

2022-finalen er altså intet unntak.