Shannon Sharpe, tidligere NFL-tight end (1990–2003) og nå TV-personlighet for Fox, var på plass på første rad for å få med seg den store duellen mellom Ja Morant (23) og LeBron James (38) på nært hold.

Sharpe er ikke kjent for å holde munnen lukket (han har blant annet gjort karriere av å diskutere med Skip Bayless i «Undisputed»), og det klarte han heller ikke i Crypto.com Arena fredag kveld amerikansk tid.

54-åringen begynte å rope gloser ut til flere av Grizzlies-spillerne, blant andre den unge, fremadstormende stjernen Ja Morant.

Det var da faren til Ja Morant, Tee Morant, gikk bort til Sharpe for å si sin kvalifiserte mening og de to måtte holdes fra hverandre av flere sikkerhetsvakter.

– Jeg sa til dem «dere vil ikke ha problemer med meg». Plutselig kom Ja og begynte å snakke til meg, og han vil i alle fall ikke ha noe problemer. Så kom faren hans og, og han vil heller ikke ha noe. Men jeg ville ha alt de hadde. Ikke la disse idiotene lure dere, sa Sharpe på karakteristisk vis til ESPN etter kampen.

Etter at Dennis Schröder hadde avgjort kampen for Lakers med en steal og lay-up syv sekunder før slutt virket det dog som disputen var glemt, og Morant og Sharpe håndhilste og smilte på parketten.

Tirsdag ba Sharpe om unnskyldning på «Undisputed»: