NHL-kampen ble spilt i St. Paul i Minnesota lørdag kveld.

Nordmannen scoret etter 9.39 i andre periode, da Wild var i overtallsspill fem mot tre. Foranledningen var et litt kaotisk spill foran Coyotes-målet som ikke resulterte i noe. Da pucken igjen var fri, fikk Wild til et mer strukturert angrep, og Zuccarello var godt plassert og kunne sette den i nettet. Pasningen kom fra Kirill Kaprizov, og Calen Addison ble også kreditert med assist.

Bare 51 sekunder senere, da Coyotes akkurat hadde fått fullt lag på banen, scoret Frederick Gaudreau Wilds andre mål.

Grunnspillet i NHL er bare noe over halvspilt, men Minnesota ligger godt an så langt. Laget innehar tredjeplassen i sin divisjon, en plass som gir direktekvalifisering til sluttspillet.

– Så lenge man er med i kampen om en plass i sluttspillet, midt i sesongen, så har man alt å spille for. Det er bra og jeg tenker at alle lagene i ligaen bruker hver enste dag til å bli bedre, det samme gjør vi, sa Zuccarello om hvor laget står på dette tidspunktet i sesongen, i følge NHLs nettside.

SCORING: Mats Zuccarello scoret mot Arizona Coyotes natt til søndag norsk tid. Foto: Andy Clayton-King / AP

5.42 ut i tredje og siste periode reduserte Lawson Crouse for gjestene. Resultatet 2–1 sto seg ut kampen.

Mats Zuccarello fikk drøyt 16 minutter på isen lørdag. Med scoringen er han oppe i 44 målpoeng på 40 kamper, fordelt på 18 mål og 26 målgivende pasninger. Kun rekkekamerat og kompis Kirill Kaprizov har flere poeng for Wild så langt denne sesongen med 52 (25 mål og 27 assist).

Scoringen mot Coyotes var Zuccarellos 182 så langt i nordmannens NHL-karriere.