Fortuna visste de kom til å få en tøff oppgave borte mot serieleder Urædd, onsdag. Gjestene fra Ålesund holdt nullen til nesten en halvtime var spilt, men så åpnet slusene seg for fullt. I løpet av elleve minutter slapp Fortuna inn hele fire mål.

– Jeg synes det gikk greit i første del av begge omgangene, så fikk vi noen uflaks-mål mot oss, sier keeper Ine Andrea Otnes.

Hun reddet også et straffespark før pause, men det sto likevel 4–0 etter 45 minutter. Fortuna slapp ikke inn mål det første kvarteret, men så kom det tre mål på ni minutter. Det stoppet ikke opp før Urædd hadde scoret hele åtte ganger.

– Dette er en av de vanskeligste kampene å vinne. Det ble mye spill på midtbanen i begynnelsen av begge omgangene, sier keeperen.

Men det var ikke bare selve kampen som det gikk dårlig med for Fortuna. Oppladning var heller ikke optimal for enkelte av spillerne som reiste fra Molde.

– Det var så mye tåke at flyet ikke klarte å lande, så da måtte vi finne et nytt fly. Heldigvis ble kampen utsatt en time, hvis ikke hadde vi ikke kommet tidsnok fram, sier hun.