Friidrettsutøveren fra Ulsteinvik deltok i et innendørsstevne i franske Liévin. Warholm ville sette ny europarekord, men 26-åringen løp på 45,51, et stykke bak sin egen europarekord på 45,05. Han vant likevel stevnet suverent.

– Det var en god atmosfære her. Jeg åpnet hardt og prøvde å komme i rytmen, og det føler jeg lyktes med. Jeg tenker på å løpe EM senere i år, sa Warholm til arrangøren like etter målgang.

Europarekorden satte han i finalen i innendørs-EM i Glasgow i 2019. Warholm har deltatt i ett innendørsstevne tidligere år. Det var i sitt eget stevne, Karsten Warholm Invitational i Ulsteinhallen. Der løp han på 45,97.

Warholm løper til vanlig 400 meter hekk utendørs. Der er han regjerende olympisk mester, europamester og har verdensrekorden. En skade hindret han i å løpe optimalt i fjorårets VM, og dermed er han ikke lengre regjerende verdensmester.

Innendørs-EM arrangeres om en halv måned, 1. til 5. mars.